Rolls Royce Phantom VII – DCM – Prezentare

"Dacă sunteți un colecționar de modele sau un fan Rolls Royce, macheta Rolls Royce Phantom VII produsă de DCM este cu siguranță o piesă care merită adăugată în colecția dumneavoastră"

0
558
Ascultă acest articol


Am avut ocazia să examinez o machetă detaliată a celebrului Rolls Royce Phantom VII produsă de DCM și trebuie să recunosc că sunt foarte impresionat de ceea ce am văzut. Mașina, prezentată la o scară de 1/64, a fost reprodusă cu multă precizie și atenție la detalii.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei machete este faptul că toate cele patru uși, capota și portbagajul se deschid în mod realist, permițând astfel colecționarilor de modele să examineze atât detaliile interioare, cât și cele exterioare ale mașinii. Această opțiune de deschidere a tuturor elementelor care pot fi mișcate face ca această machetă să fie mai aproape de realitate decât multe alte modele 1/18 sau chiar mai mari.

Macheta vine într-un suport special de afișare, care îi oferă o protecție adecvată împotriva prafului și a altor factori de mediu care ar putea să-i afecteze aspectul. Această machetă a fost produsă într-o ediție limitată de doar 999 de unități la nivel mondial și fiecare bucată este numerotată individual. Ediția limitată și numărul relativ mic de mașini produse vor fi cu siguranță atractive pentru colecționarii de modele, iar numărul exact al machetei lor poate avea o influență semnificativă asupra valorii acesteia.

În ceea ce privește Rolls Royce Phantom VII real, aceasta este o mașină de lux produsă între 2003 și 2017. Cu un design elegant și clasic, această mașină a fost un simbol al eleganței și luxului pentru mulți proprietari. De asemenea, a fost cunoscută pentru performanța sa puternică și siguranța sporită, fiind considerată una dintre cele mai bune mașini de lux de pe piață.

În concluzie, dacă sunteți un colecționar de modele sau un fan Rolls Royce, macheta Rolls Royce Phantom VII produsă de DCM este cu siguranță o piesă care merită adăugată în colecția dumneavoastră. Este o piesă deosebit de detaliată și valoroasă, care va atrage cu siguranță atenția tuturor.

Alexandru Ciobanu – AC COLLECTION

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.