Oxenfree II: Lost Signals se va lansa oficial pe 12 iulie

pe PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 și PlayStation 5.

0
474
Ascultă acest articol


Oxenfree II: Lost Signals se va lansa oficial pe 12 iulie, după ce dezvoltatorii Night School Studio au anunțat anterior că vor amâna lansarea jocului din luna iunie. Această continuare mult așteptată a jocului indie din 2016, Oxenfree, promite să ofere o experiență și mai palpitantă decât originalul.

Oxenfree II: Lost Signals este un joc de aventură supranaturală, care îl are ca protagonist pe Riley, o fată care încearcă să-și găsească locul în lume după ce a trecut printr-o tragedie personală. Acțiunea se petrece în insula Camena, unde Riley și prietenii ei descoperă o serie de semnale misterioase care par să provină dintr-o altă lume. În timp ce încearcă să afle ce se întâmplă, Riley este nevoită să se lupte cu forțe supranaturale și să facă alegeri care vor avea consecințe majore asupra poveștii.

În plus față de gameplay-ul captivant și de povestea intrigantă, Oxenfree II: Lost Signals va oferi și un design vizual impresionant. Dezvoltatorii au lucrat cu o echipă de artiști pentru a crea un stil vizual unic, care să ofere jucătorilor o experiență de neuitat.

Deși fanii au fost dezamăgiți să afle că lansarea a fost amânată, dezvoltatorii au subliniat că au nevoie de mai mult timp pentru a finisa jocul și a asigura că oferă o experiență completă și fără probleme. Cu toate acestea, așteptarea pare să fi meritat, deoarece Oxenfree II: Lost Signals promite să fie un joc care să merite fiecare minut petrecut jucându-l.

În concluzie, Oxenfree II: Lost Signals este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului și este cu siguranță un joc pe care fanii genului de aventură supranaturală nu ar trebui să-l rateze. Lansarea oficială pe 12 iulie pe PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 și PlayStation 5 va fi cu siguranță un moment important pentru dezvoltatorii Night School Studio și pentru fanii care așteaptă cu nerăbdare să își înceapă aventura în insula Camena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.