Teaser-Trailer și poster Ahsoka prezentate de Disney+

0
501
Ascultă acest articol


Disney+ va lansa o nouă serie intitulată “Ahsoka” – un spin-off al seriei animate “The Clone Wars” despre personajul Ahsoka Tano, interpretat de Rosario Dawson.

Teaser-Trailer-ul oferă o privire captivantă asupra personajului principal și a universului în care se desfășoară acțiunea. O vedem pe Ahsoka purtând vestimentația sa emblematică, împreună cu sabia ei laser, în timp ce călătorește prin diverse peisaje și se lupta împotriva inamicilor. În plus, trailer-ul ne oferă o privire asupra unui alt personaj important al seriei, Thrawn, interpretat de Lars Mikkelsen. Thrawn este un personaj care a apărut pentru prima dată în cărțile Star Wars și a fost adus apoi în canonul francizei prin serialul animat Rebels.

Pe lângă trailer, Disney+ a anunțat și data lansării: august, adăugându-se astfel la lista impresionantă de serii Star Wars care sunt deja disponibile pe platformă, precum The Mandalorian, The Bad Batch și Star Wars: Visions.

Din distribuție, alături de Dawson, care va fi Ahsoka, mai fac parte și Dawson, Natasha Liu Bordizzo în rolul lui Sabine Wren și Hayden Christensen care va reveni în rolul lui Anakin Skywalker; Mary Elizabeth Winstead va fi Hera Syndulla și din distribuție va face parte și Ray Stevenson.

Ahsoka va fi produs de Dave Filoni și Jon Favreau, care au colaborat și pentru The Mandalorian. Se așteaptă ca seria să aducă un nou nivel de profunzime și complexitate la universul Star Wars, în timp ce explorează aventurile personajului Ahsoka în perioada imediat următoare Episodului VI: “Return of the Jedi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.