Noutăți în luna iulie la CBS Reality

0
1364
Ascultă acest articol


CBS Reality este la fel de impredictibil ca insăşi viaţa; găzduiește bunătatea, răutatea si extraordinarul.

Mărcile CBS sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea si încrederea de care dau dovadă.

La CBS Reality sunt prezentate documentare din arhivă despre crime, emoționante documentare medicale și serii ce reflectă viața așa cum o știm.

În luna iulie la CBS Reality vor debuta cu sezonul 1 noi serii originale despre situaţii şi experienţe reale, care, de multe ori au finaluri tragice.

Adolescenți criminali

Sezonul 1 – Serial original CBS Reality

De luni până vineri de la 22:00 și 3:30 din 3 până pe 14 iulie.

În reluare în weekend de la ora 23:40.

Pare imposibil. Tineri, fără experiență de viață, pregătiți să ucidă, în unele cazuri chiar pe propriii părinți. Însă s-a întâmplat în multe țări și în multe moduri. Sunt acești tineri de-a dreptul malefici sau sunt doar victimele unui sistem care a eșuat? Prezentăm mărturii ale unor martori cheie, noi interviuri, imagini din arhive și reconstituiri pentru a încerca să răspundem la aceste întrebări prin intermediul a unsprezece cazuri extraordinare.

Străinul din casa mea

PREMIERĂ: Sezonul 1

De luni până vineri de la ora 22:00, 3:30 din 17 până pe 28 iulie.

În reluare în weekend episoade duble de la ora 22:00 din 5 august.

Ceea ce nu te aștepți să găsești în propria casă este pericolul care pândește la fiecare colț. Acesta este probabil locul în care ne simțim cel mai confortabil și nu există o mai bună metodă de a intra în viețile noastre decât intrarea în casele noastre. Deschide ușa persoanei greșite și poate fi ultima greșeală pe care o faci vreodată. Acest documentar de 10 episoade urmează drumul în care străinii depășesc limita dintre intimitate și înșelăciune și pătrund în case.

Alertă maximă

PREMIERĂ: Sezonul 1

De luni până vineri de la ora 22:00 și 3:30 din 31 iulie, continuând în luna următoare.

Unul dintre cele mai periculoase orașe din lume, Johannesburg, Africa de Sud. Câteodată, din cenușa și ruine, se naște un erou…sau trei…Faceți cunoștință cu frații Eblen, ei conduc firma NightGuard security și se confruntă cu tot felul de infracțiuni, de la cele mai mici la cele mai mari. De a patrularea pe străzi la capturarea criminalilor căutați, frații JP, Zaine și Moolie sunt o forță de neoprit și reprezintă a doua generație a acestei afaceri de familie. Având un simț al umorului foarte bine dezvoltat și o abilitate ciudată de a păstra situația sub control, această familie care se luptă cu răufăcătorii, nu încetează niciodată să ne distreze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.