Filmul de dragoste ,,Fericirea Începe Azi” are premiera din 28 aprilie în cinematografe

0
1223
Ascultă acest articol


Voltage Pictures prezintă filmul de dragoste mult așteptat ,,Fericirea Începe Azi”, o poveste a doi îndrăgostiți bazată pe bestsellerul cu același nume de Jamie McGuire ce are premiera din 28 aprilie în cinematografele din întreaga țară.

De la producătorii filmelor ,,After” vine ,,Fericirea Începe Azi”, o producție ce spune povestea băiatului rău, Travis, și a studentei eminente din primul an, Abby. El își petrece nopțile luptând în meciuri de box ilegale și zilele ca un adevărat Casanova al campusului universitar. Dar Abby nu vrea să aibă de-a face cu Travis. Intrigat de lipsa ei de interes, Travis îi oferă un pariu simplu: dacă va pierde următoarea luptă, trebuie să rămână fără sex timp de o lună. Dar dacă va câștiga, Abby trebuie să se mute împreună cu el pentru aceeași perioadă de timp. Orice s-ar întâmpla, Travis habar nu are că trecutul întunecat al lui Abby este pe cale să iasă la suprafață. Oare și-a gasit Travis perechea?

Comedia romantică îi are în distribuție pe Dylan Sprouse și Virginia Gardner în rolurile principale, alături de Austin North, Libe Barer, Rob Estes, Brian Austin Green, Michael Cudlitz, Autumn Reeser și Samuel Larsen.

,,Fericirea Începe Azi” este regizat de Roger Kumble, din filmele Cruel Intentions, The Sweetest Thing, Just Friends, College Road Trip, Furry Vengeance, Falling Inn Love, precum și recentul After We Collided. Scenariul este creat de Roger Kumble și bazat pe cartea lui Jamie McGuire.

Filmul este produs de Rob Tapert, Jonathan Deckter, Roger Kumble, Brian Pitt, Mark Clayman și îi are ca producători executivi pe Nicolas Chartier, Taylor Conrod, Rankin Hickman, Lucas Jarach, Jamie McGuire, Elena Melamed și David Shojai.

Voltage Pictures prezintă o producție de Roger Kumble, ,,Fericirea Începe Azi”, ce va fi distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 28 aprilie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.