De 1 Mai, ia distracția cu tine oriunde, cu Sonos

0
274
Ascultă acest articol


A mai rămas doar o lună până când va începe, oficial, vara. Și ce poate fi mai oportun pentru a ne pregăti așa cum trebuie pentru zilele lungi, festivaluri și vacanțe, decât zilele libere de 1 Mai, când toată lumea plănuiește să profite la maximum de weekendul prelungit care urmează. Fie că mergeți la un picnic, într-un parc de distracții, petreceți timp cu familia și prietenii și pur și simplu vă bucurați de activitățile preferate, veți transforma cu siguranță aceste zile într-o adevărată sărbătoare, ca în fiecare an. 

De asemenea, ziua de 1 Mai este ocazia ideală pentru a intra în starea de relaxare și voie bună specifică sezonului estival, iar muzica este cu siguranță unul dintre principalele elemente care ne influențează starea de spirit. Cu ajutorul produselor portabile Sonos – fie că vorbim despre Sonos Roam sau Sonos Move – vă puteți bucura de o experiență de audiție extraordinară, precum și de momente nostalgice ascultând melodiile artiștilor voștri preferați, oriunde doriți. Dacă organizați un grătar în curte pentru prieteni sau decideți să evadați din oraș pentru câteva zile, sunt șanse mari să găsiți în Sonos cel mai bun partener de ascultare și redare. 

Datorită calității și fidelității deosebite a sunetului, alături de designul elegant al produsului, care îi însoțește pe utilizatori în orice moment, și de conectivitatea Bluetooth fiabilă, Sonos se asigură că puteți lua cu voi conținutul preferat oriunde doriți, fără a compromite calitatea experienței de audiție.

Calitate superioară, portabilă a sunetului

Fan al muzicii vechi și al petrecerilor în aer liber? Boxele portabile Sonos ar putea fi o opțiune ideală. Așa că, pentru a adăuga puțină flexibilitate conținutului pe care îl iubiți, asigurându-vă, de asemenea, că vă puteți bucura de note clare, profunde și pline, Sonos Roam este soluția ideală, oferind un sunet suprinzător de complex și de puternic, în ciuda dimensiunilor sale reduse. 

Extraordinar pentru o boxă portabilă este faptul că, datorită funcției de reglare automată a sunetului TruePlay™ încorporată atât în Sonos Roam, cât și în Sonos Move, sunetul va fi ajustat fin și echilibrat special pentru a se potrivi oricărui mediu. Astfel, nu contează dacă vă aflați pe terasă, în aer liber sau chiar în mișcare, boxele vor oferi cea mai bună versiune a muzicii voastre preferate. 

Sonos Roam are un design elegant și ușor și integrează două amplificatoare Clasa-H, plus un tweeter – pentru notele înalte – precum și o combinație mid-woofere, gata să ofere frecvențele medii și joase de care utilizatorii se pot bucura mult timp, datorită bateriei cu o autonomie de până la 10 ore.

Cu un bass profund și un sunet clar care va reuși să impresioneze de fiecare dată, Sonos Move este o altă alegere perfectă pentru aventurile alături de familie și prieteni. Datorită mânerului practic încorporat, designului său fiabil și celor 11 ore de redare continuă – la volum moderat – puteți fi siguri că veți fi mereu înconjurați de conținutul preferat.

La munte sau la mare? Indiferent de destinație, răspunsul este Sonos

Călătoriile și muzica sunt mai compatibile ca niciodată, datorită certificării IP67 a Sonos Roam și certificării IP56 a Sonos Move, care garantează rezistența la praf, apă și șocuri pentru ambele boxe portabile.

În plus, carcasa robustă a Sonos Move va absorbi șocurile, rezistând cu ușurință la căderi accidentale și la temperaturi extreme. De asemenea, Roam este boxa inteligentă perfectă pentru plajă sau pentru piscină, deoarece este rezistentă la stropire și poate fi scufundată în apă la o adâncime de până la 1,5 metri – lucru nerecomandat pentru multe alte boxe din aceeași categorie. 

În plus, față de majoritatea boxelor inteligente portabile care sunt produse de sine stătătoare – Roam și Move se sincronizează imediat cu alte produse Sonos din locuință. Astfel, puteți asculta melodia preferată din dormitor în timp ce vă îmbrăcați, o puteți regăsi în living, când vă pregătiți pentru o cină, dar o puteți lua cu voi și direct în geantă, pentru o ieșire în oraș. Una dintre caracteristicile de top ale produselor Sonos este și instalarea plug-and-play. Toate pot fi configurate cu doar câteva atingeri în aplicația Sonos și pot fi asociate ușor una cu cealaltă, pentru a crea un ecosistem optimizat pentru fiecare moment. De asemenea, din aplicația Sonos, veți putea să vă controlați boxele, să accesați sute de aplicații de streaming online, muzică și chiar mii de posturi de radio și podcasturi din întreaga lume,folosind Sonos Radio. 

Așadar, de 1 Mai, boxele portabile Sonos vă vor ajuta să obțineți atmosfera dorită, să ascultați cele mai emblematice melodii din orice deceniu și să vă bucurați de o experiență de ascultare imersivă, potrivită pentru orice aventură. Care este următoarea ta destinație?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.