Official Networking Partner: TP-Link asigură rețeaua pentru ediția Comic Con 2023, cu ajutorul gamei Omada pentru segmentul SMB/Enterprise

0
387
Ascultă acest articol


TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, anunță că va susține din nou celebrul eveniment Eastern European Comic Con, în calitate de Official Networking Partner, cu ajutorul echipamentelor și soluțiilor business Omada – care vor asigura o desfășurare cât mai bună a tuturor conexiunilor Wi-Fi din cadrul evenimentului.

Eastern European Comic Con este unul dintre cele mai mari și importante evenimente din zona de divertisment care au loc în România. În calitate de Official Networking Partner, TP-Link va oferi conexiuni Wi-Fi și wired stabile și rapide pentru toate dispozitivele din competițiile ComicCon, pentru toate dispozitivele vizitatorilor, ale membrilor staff-ului și ale stand-urilor participante din cadrul evenimentului.

„Ne bucurăm să fim prezenți și în acest an la evenimentul Eastern European Comic Con, tot în calitate de Official Networking Partner. Considerăm acest eveniment ca fiind unul de referință pentru noi, atât pentru echipamentele de networking dedicate zonei de gaming, pentru care TP-Link este deja consacrat, cât și pentru posibilitatea de a prezenta noile noastre soluții automatizate dedicate segmentului Smart Home, din gama TP-Link Tapo. La fel de importantă este prezența noastră în cadrul acestui eveniment întrucât reușim să demonstrăm încă o dată faptul că oferim soluții de networking puternice și foarte capabile din zona Enterprise, care fac față în scenarii High-Density, reușind să mențină conectat un număr mare de clienți Wi-Fi în același timp. Rețeaua pe care o construim pentru ediția Comic Con de anul acesta include echipamente Acces Point de ultimă generație, switch-uri, routere business, toate integrate într-o soluție performantă cu management centralizat. Încă o dată vom dovedi versatilitatea și stabilitatea pe care întregul nostru portofoliu SMB/Enterprise le oferă prin soluția TP-Link Omada.” – a declarat Simona Nijnic, Sales Director TP-Link România.

Astfel, pentru susținerea fără întreruperi de semnal Wi-Fi a multiplelor activități organizate în cadrul evenimentului de către cei prezenți, rețeaua TP-Link Omada va fi implementată cu ajutorul echipamentelor profesionale special concepute pentru mediul business, care să ofere o lățime de bandă sporită și o rețea stabilă, în special pentru densitatea mare de clienți Wi-Fi din cadrul evenimentului.

În lista de echipamente Omada care va forma rețeaua evenimentului, pe tot parcursul celor 3 zile, se află switch-uri care oferă conexiuni 10G, utilizate pentru transferuri foarte rapide de volume mari de date și access point-uri Wi-Fi 6, alături de routere destinate mediilor aglomerate. Aceste echipamente TP-Link Omada vor oferi experiențe Wi-Fi fără întreruperi de semnal, folosind tehnologii precum Wi-Fi 6, Seamless Roaming, MU-MIMO, Omada Mesh, Beamforming, Band Steering sau Airtime Fairness.

O parte dintre echipamentele folosite pentru implementarea rețelei sunt Omada ER8411, Omada OC300, Omada EAP670, Omada EAP660 HD, Omada EAP620, Omada EAP610, Omada EAP650-Outdoor, Omada EAP610-Outdoor, Omada EAP650, Omada TL-SG2008P, Omada TL-SG2428P, Omada TL-SG3452, Omada TL-SG3210XHP-M2 și Omada TL-SG3428.

De asemenea, controllerele din gama Omada (Omada OC300) le oferă administratorilor un management centralizat pentru întreaga rețea, fără costuri suplimentare și un nivel înalt al securității, fără nevoia unui calculator central. Pentru că platforma Omada Software Defined Networking (SDN) integrează toate echipamentele de rețea, aceasta oferă o administrare centralizată 100% via cloud, iar totul poate fi controlat dintr-o singură interfață.

Totodată, echipa locală TP-Link va participa la Eastern European Comic Con și cu stand, unde îi așteaptă pe toți vizitatorii pentru a se distra și câștiga premii, dar și pentru a vedea cele mai noi și performante dispozitive Wi-Fi din gamele de Routere Wi-Fi 6, Sisteme Deco cu tehnologie Mesh, dar și noile dispozitive TP-Link Tapo care îi ajută pe utilizatori să își automatizeze, în mod inteligent și rapid, întreaga casă. 

Poți vedea mai multe detalii despre activitățile din standul TP-Link, pe site-ul companiei, la secțiunea News.

Eastern European Comic Con se desfășoară anul acesta în perioada 19-21 mai, la Romexpo.             

Beneficiile gamei TP-Link Omada

De la afaceri care necesită rețele mai simple cu maximum 100 de dispozitive conectate, până la business-uri care au nevoie de conexiuni complexe, cu sute de terminale care să funcționeze simultan, gama TP-Link Omada oferă soluții personalizate, pentru eficiență crescută și siguranță maximă.

Performanța oferită de gama Omada SDN se bazează pe multiple caracteristici și tehnologii care asigură configurarea unei rețele de cea mai înaltă calitate, în funcție de nevoile fiecărui business. Puteți vedea aici mai multe detalii despre gama TP-Link Omada: https://www.tp-link.com/ro/omada-sdn/

TP-Link pune la dispoziția partenerilor un tool pentru testarea soluției Omada SDN: emulatorul Omada SDN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.