AMD prezintă placa grafică AMD Radeon RX 7600 pentru gaming 1080p de ultimă generație

0
288

AMD a anunțat astăzi placa grafică AMD Radeon™ RX 7600, optimizată pentru a oferi o nouă generație de gaming de înaltă performanță la 1080p, streaming și creare de conținut cu o fidelitate grafică uimitoare.

Placa grafică AMD Radeon RX 7600 este construită pe arhitectura revoluționară AMD RDNA™ 3, care include unități de calcul reproiectate cu acceleratoare unificate de raytracing și AI și tehnologia AMD Infinity Cache™ din a doua generație. Realizată pentru a oferi experiențe de gamig FullHD, placa video Radeon RX 7600 oferă un upgrade ideal pentru pasionații de gaming.

Permițând pasionaților de gaming să se bucure de cele mai recente titluri la 60+ FPS la 1080p și să facă streaming de înaltă fidelitate cu tehnologia AV1, noua placă grafică oferă o performanță medie de gaming la 1080p cu 29% mai mare decât placa video AMD Radeon RX 6600 și cu 34% mai mare în medie decât NVIDIA GeForce RTX 3060 8GB la setări maxime. De asemenea, permite obținerea a peste 100+ FPS în medie în cele mai importante 10 titluri eSports, oferind în același timp o performanță AI mai rapidă decât generația anterioară și o performanță medie mai mare în anumite aplicații de creare de conținut. Oferind cele mai recente caracteristici și capabilități, inclusiv AMD Radiance Display™ Engine, codare AV1, suport DisplayPort 2.1 pe anumite modele și multe altele, placa grafică Radeon RX 7600 este ideală pentru gaming  la 1080p, streaming și aplicații populare de creare de conținut.

Principalele caracteristici: 

  • Arhitectura AMD RDNA 3 – Dispunând de unități de calcul reproiectate cu acceleratoare unificate de raytracing și AI și tehnologia AMD Infinity Cache din a doua generație, arhitectura AMD RDNA 3 oferă performanțe, efecte vizuale și eficiență energetică excepționale.
  • Calitate și performanță îmbunătățite pentru streaming – Standardele de codare video AMD oferă o calitate vizuală îmbunătățită la streaming și înregistrare. Tehnologia AMD AI și de învățare automată adaptivă a conținutului a fost integrată în AMD Media Framework pentru a oferi și mai multă productivitate.
  • Ultra-High Definition Encoding – Un motor media de codificare/decodificare oferă cea mai bună performanță, deblocând noi experiențe multimedia cu suport complet pentru codificare/decodificare AV1, gamă largă de culori și îmbunătățiri ale gamei dinamice înalte.
  • Performanță crescută în crearea de conținut și AI – Noua placă grafică oferă un scor general standard cu 27% mai mare în medie în PugetBench pentru DaVinci Resolve, un scor mediu GPU cu 19% mai mare în PugetBench pentru Adobe After Effects și un scor mediu GPU cu 16% mai mare în PugetBench pentru Adobe Premiere Pro față de generația anterioară, precum și o îmbunătățire cu 36% în medie în Nod.AI Stable Diffusion, comparativ cu generația anterioară. În plus, utilizatorii pot experimenta o codificare cu până la 32% mai rapidă în versiunea beta 18.5 a DaVinci Resolve Studio, odată cu adăugarea suportului pentru tehnologia AMD Smart Access Video.
  • AMD Radiance Display™ Engine – Oferă suport pentru DisplayPort 2.1 pe anumite modele și pentru display-uri bazate pe HDMI® 2.1a pentru rezoluții foarte mari și rate de reîmprospătare ridicate pentru gaming și sarcini de lucru de creare de conținut. De asemenea, dispune de HDR pe 12 biți și de spațiul de culoare REC2020 complet pentru o acuratețe incredibilă a culorilor la redarea video de până la 8K.
  • AMD FidelityFX™ Super Resolution – Disponibil acum în peste 260 de titluri actuale și viitoare, tehnologiile de upscaling AMD oferă grafică îmbunătățită și framerate îmbunătățit.

Se așteaptă ca plăcile grafice AMD Radeon RX 7600 să fie disponibile pe AMD.com și la cei mai importanți parteneri de plăci AMD, inclusiv ASRock, ASUS, Biostar, Gigabyte, MSI, Sapphire, PowerColor, Vastarmor, XFX și Yeston începând cu 25 mai, la un preț SEP de 1599 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.