SkyShowtime – lansările lunii iunie 2023

0
892
Ascultă acest articol


SkyShowtime anunță principalele titluri ale lunii iunie.

Disponibile pentru vizionare din iunie

Premiere seriale

Star Trek: Strange New Worlds

Acțiunea serialului Star Trek: Strange New Worlds are loc în anii în care căpitanul Christopher Pike a fost la cârma U.S.S. Enterprise. Serialul îi are ca protagoniști pe Anson Mount în rolul căpitanului Christopher Pike, Rebecca Romijn în rolul lui Number One, Ethan Peck în rolul ofițerului științific Spock, Jess Bush în rolul asistentei Christine Chapel, Christina Chong în rolul lui La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding în rolul cadetului Nyota Uhura, Melissa Navia în rolul locotenentului Erica Ortegas și Babs Olusanmokun în rolul dr. M’Benga.

Sezonul doi prezintă, de asemenea, revenirea invitatului special Paul Wesley în rolul lui James T. Kirk, dar și noua apariție a lui Carol Kane în rolul recurent al Peliei. Serialul îi urmărește pe căpitanul Pike, pe ofițerul științific Spock și pe Number One în timp ce aceștia explorează noi lumi din întreaga galaxie, în anii de dinainte ca personajul căpitanului Kirk să conducă nava U.S.S. Enterprise.

Primul sezon al serialului Star Trek: Strange New Worlds este acum disponibil pentru streaming, exclusiv pe SkyShowtime.

Sezonul 2 în curând, în exclusivitate pe SkyShowtime.

Success (Uspjeh)

Success este un  serial dramatic complex, axat pe personaje puternice, fiecare, într-un fel sau altul, măcinat de lupta de zi cu zi a vieţii în oraș. Pe măsură ce consecinţele acţiunilor lor dintr-o anumită noapte fatidică încep să se infiltreze în fiecare aspect al vieţii lor, acești oameni obișnuiţi, proveniţi din medii diverse, decid să riposteze. Serialul este o odă amară adusă orașului Zagreb, oferind o perspectivă întunecată asupra societăţii contemporane prin poveștile oamenilor obișnuiţi care au ajuns la limită. Este o poveste universală, stratificată, care explorează sentimente de frustrare, neajutorare și pasivitate în viaţa de zi cu zi a oamenilor din regiune și nu numai, prin prisma iubirii, a muncii, a familiei, a loialităţii, a nesiguranţei și a infracţionalităţii.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele disponibile din iunie, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Ruxx

Ruxx  este o dramă despre relaţiile moderne, analizând o generaţie tânără de români care trăiesc într-o ţară prinsă între trecut și viitor. Filmul este centrat pe personajul care dă numele serialului, Rux (Raluca Aprodu). Rux lucrează pentru un  dezvoltator imobiliar influent din București și încearcă să își echilibreze cariera solicitantă cu celelalte priorităţi din viaţa ei: susţinerea financiară a familiei și o relaţie la distanţă cu iubitul ei din SUA . Ea încearcă să plece din România în Los Angeles, dar viaţa îi aduce surprize și este atrasă în cel mai mare proiect al șefului ei de până acum: campania electorală a soţiei sale pentru Primăria Bucureștiului.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele disponibile din iunie, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Warszawianka

Warszawianka este un  un  serial polonez de ficţiune care prezintă aventurile tragicomice ale unei legende urbane în vârstă de 40 de ani (Borys Szyc) în Varșovia. Este un  personaj foarte complex, un petrecăreţ iresponsabil, un  afemeiat fără scrupule și, în același timp, prietenul tuturor. În spatele faţadei, el este chinuit și dispreţuitor faţă de sine însuși, blocat de părinţii săi (Krystyna Janda și Jerzy Skolimowski) și încătușat de cultura și vremurile care l-au modelat . Cu  mintea plină de visuri și talentat la scris, a furat inimile Generaţiei X. Dar nu s-a maturizat . E slab. După ce a avut și apoi a pierdut totul, încearcă să dea un sens lumii moderne, înconjurat de cele mai interesante personaje din oraș.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele disponibile din iunie, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Continuări seriale

A Town Called Malice

Acest cocktail palpitant de thriller poliţist și saga de familie de la începutul anilor ‘80 urmărește familia Lord, o familie de foști gangsteri din sudul Londrei care a decăzut , pierzându-și importanţa în lumea nelegiuiţilor – iar acest lucru nu îi face deloc fericiţi pe membrii săi. Când fug în Costa del Sol, în Spania, în urma unei lupte între gangsteri, aceștia își dau seama că au șansa nesperată de a se reinventa și de a-și redobândi gloria de odinioară. Cu  toate acestea, se luptă între ei la fel de mult cât o fac cu adversarii lor. Bine aţi venit pe Costa del Crime!

Episoade noi disponibile săptămânal în exclusivitate pe SkyShowtime.

Czech it Out! (Spolu & hladoví)

Celebrul gurmand Lukáš Hejlí k și fiica sa adolescentă, Klára Hejlí ková, pornesc într-o aventură culinară epică prin Cehia, pentru a descoperi întreaga gastronomie, cultură și distracţie pe care ţara lor le are de oferit . Vizitând locaţii de importanţă gastronomică și istorică, duo-ul tată-fiică explorează locuri unice în care se poate mânca și sta în Moravia, Boemia și nu numai – toate acestea în timp ce învaţă mai multe despre ei înșiși și unul despre celălalt . Prezentatsub formă de notiţe din jurnalul de călătorie ilustrat al Klárei, Czech It Out! invită localnicii și turiștii deopotrivă să descopere Republica Cehă.

Episoade noi disponibile săptămânal în exclusivitate pe SkyShowtime.

Fatal Attraction

O reimaginare detaliată a clasicului thriller psihosexual, simbol cultural al anilor ‘80, noul serial va explora atracţia fatală și temele atemporale ale căsătoriei și infidelităţii, prin prisma atitudinilor moderne faţă de femeile puternice, tulburările de personalitate și controlul coercitiv. Cu Joshua Jackson în rolul lui Dan Gallagher și Lizzy Caplan în cel al lui Alex Forrest.

Episoade noi disponibile săptămânal în exclusivitate pe SkyShowtime.

Grease:Rise of the Pink Ladies

Grease: Rise of the Pink Ladies îi are ca protagoniști pe Marisa Davila în rolul lui Jane, Cheyenne Isabel Wells în rolul Oliviei, Ari Notartomaso în rolul Cynthiei, Tricia Fukuhara în rolul lui Nancy, Shanel Bailey în rolul lui Hazel, Madison Thompson în rolul lui Susan, Johnathan Nieves în rolul lui Richie, Jason Schmidt în rolul lui lui Buddy, Maxwell Whittington-Cooper în rolul lui Wally și Jackie Hoffman în rolul Directorului adjunct McGee. Serialul musical are loc cu patru ani înainte de originalul Grease; în 1954, înainte ca rock-n-roll-ul să domine, înainte ca T-Birds să fie cei mai tari din școală, patru proscrise nemulţumite îndrăznesc să se distreze după bunul lor plac și stârnesc o panică morală care va schimba Rydell High pentru totdeauna.

Episoade noi disponibile săptămânal în exclusivitate pe SkyShowtime.

Hackerville

Când un atac cibernetic împotriva unei mari bănci germane este urmărit până în România,
experta BKA în criminalitate cibernetică Lisa Metz (Anna Schumacher) este trimisă din Frankfurt la Timișoara, orașul ei natal, pentru a lucra cu anchetatorii locali. Ajunsă în ţara din care părinţii ei au fugit când era mică, Lisa o regăsește în același timp îndepărtat de familiară și complet străină. Pentru prima dată în viaţă, ea trebuie să se confrunte și cu trecutul întunecat al familiei sale.

Episoade noi disponibile săptămânal în exclusivitate pe SkyShowtime.

Law & Order Season 22

Realizat de Dick Wolf, legendar creator și producător executiv, câștigător al premiului Emmy®, serialul original Law & Order revine și își continuă moștenirea istorică cu un sezon ce prezintă cazuri noi, relevante, inspirate din cele mai importante și recente evenimente din lume. Cu vedete noi și cu actori preferaţi care revin, acest serial iconic, câștigător al premiului Emmy®, își reia abordarea clasică în două părţi, examinând atât poliţia care investighează crimele, cât și procurorii districtuali care îi urmăresc pe infractori.

Episoade noi disponibile săptămânal în exclusivitate pe SkyShowtime.

Filme

Ticket to Paradise

Câștigătorii premiilor Oscar®, George Clooney și Julia Roberts, se reunesc pe marele ecran ca foști iubiţi care se află într-o misiune comună, de a o împiedica pe fiica lor îndrăgostită să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o și ei cândva. Produs de Working Title, Smokehouse Pictures și Red Om Films, Ticket to Paradise este o comedie romantică despre dulcea surpriză a celei de-a doua șanse.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 6 iunie.

Halloween Ends

Bătălia continuă dintre Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) și intimidantul Michael Myers se apropie de final. După câţiva ani, ucigașul mascat continuă să se sustragă de la moarte, bântuind-o pe Laurie, iar acum și pe familia ei. În această a treia ediţie a palpitantei saga care a început cu succesul de box office Halloween (2018), regizorul Gordon Green încheie trilogia cu un final epic, plin de suspans.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 14 iunie.

Mrs. Harris Goes To Paris

Realizat în parteneriat cu Casa Dior, Mrs. Harris Goes To Paris este povestea unei femei de
serviciu, văduvă din Londra anilor 1950, care se îndrăgostește nebunește de o rochie couture Dior și decide că trebuie să aibă și ea una. După ce se spetește muncind, flămânzește și joacă jocuri de noroc ca să facă rost de banii necesari pentru a-și îndeplini visul, doamna Harris pornește într-o aventură la Paris, care va schimba nu numai propria sa perspectivă, dar și viitorul Casei Dior.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 19 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.