Premierele lunii iunie 2023 la National Geographic și Wild

0
471
Ascultă acest articol

Luna iunie aduce la National Geographic, o nouă serie documentară: Istoria Meșteșugurilor, iar lumina reflectoarelor este proiectată pe cei care creaza manual obiecte incredibil de frumoase, rezistente și căutate în întreaga lume. În plus, două noi serii documentare aeriene spectaculoase de călătorii „Australia Văzută de Sus” și un nou sezon din „Europa Văzută de Sus” îi vor purta departe pe telespectatori, în unele dintre cele mai frumoase zone din lume.

Totodată, Wild sărbătorește Luna Oceanelor cu programe dedicate în fiecare duminică de la 19:00. Telespectatorii au parte de multe episoade noi din seriile Alaska Sălbatică și Observatorul de Păsări.

National Geographic

ISTORIA MEȘTEȘUGURILOR

Documentarul “Istoria Meșteșugurilor” îi prezintă pe meșteșugarii ce creează obiecte unice, folosind metode tradiționale din trecut, unele dintre acestea vechi de mii de ani. Acești experți produc bunuri realizate manual și care sunt incredibil de frumoase, rezistente și căutate în întreaga lume. Urmărirea acestui proces este ceva fascinant și ne oferă și o imagine vie a trecutului, arătându-ne cum au fost realizate unele dintre cele mai semnificative obiecte din istorie. În fiecare episod, seria documentară “Istoria Meșteșugurilor” prezintă procesul și tehnicile originale de reconstituire a trei obiecte de importanță istorică. Seria combină plăcerea de a descoperi cum sunt făcute obiectele și momentele istorice fascinante din acele perioade. Prima serie se concentrează pe meșteri excepționali din Marea Britanie și Europa.

În fiecare luni de la 20:00 începând din 5 iunie.

AUSTRALIA VĂZUTĂ DE SUS 

Această serie aeriană reprezentativă prezintă de la înălțime Marea Barieră de Corali, Australia de Vest, Sydney și New South Wales. Pe lângă peisajele extraordinare, programul aduce în prim-plan și activitatea oamenilor, fie că este vorba de o ceremonie indigenă de dans, turiști înotând cu balenele sau un tren cu cămile prin deșert. Filmările sunt realizate cu drone de ultimă generație, în 4K, în special pentru locurile mai greu accesibile.

În fiecare marți de la 20:00 începând din 13 iunie.

EUROPA VÂZUTĂ DE SUS (UN NOU SEZON)

Această serie spectaculoasă de călătorii aeriene dezvăluie cele mai remarcabile regiuni ale Europei. De la proiecte-record de inginerie din Benelux, la Crăciunul strălucitor de pe coasta Mediteranei și un proiect de salvare a macaralelor din Islanda, acest documentar cu acces total dezvăluie tradițiile, inovațiile și descoperirile inginerești care continuă să modeleze națiunile moderne de astăzi.

În fiecare marți, din 27 iunie de la 21:00 

LA PESCUIT DE TON (SEZONUL 12)

În acest sezon, căpitanii din Gloucester sunt restricționați la patru zile de pescuit pe săptămână, ceea ce face competiția mai dificilă ca niciodată. Odată cu limitarea pescuitului, lupta se duce pentru a afla cine este cel mai bun pescar al tuturor timpurilor. Flota este împărțită între pescuitul local sau riscul de a naviga departe, pentru avantaj financiar. Între timp, o nouă echipă feminină se alătură flotei.

Din 10 iunie la 18:00, în fiecare sâmbătă 

National Geographic Wild

LUNA OCEANELOR

Oceanele acoperă peste 70% din planetă. Sunt sursa noastră de viață, susțin omenirea și orice alt organism de pe Pământ. Wild dedică o lună oceanelor și faunei marine.

Scopul acestui bloc de programe este de a informa spectatorii despre importanța oceanelor în viața noastră de zi cu zi și de a inspira acțiunile pentru a le proteja.

În fiecare duminică, din 4 iunie de la 19:00

ALASKA SĂLBATICĂ

Fauna sălbatică din Alaska este pe cât de diversă, pe atât de abundentă. Alaska oferă un habitat important pentru pești, mamifere, reptile și păsări. Această coastă robustă adăpostește cea mai incredibilă faună sălbatică din America. Când se declanșează iarna, animalele profită la maximum de soarele nesfârșit, înainte ca această lume să se închidă din nou în întuneric. În luna iunie vom explora Alaska, ultima noastră frontieră.

În fiecare vineri, din 2 iunie, de la 19:00

OBSERVATORUL DE PĂSĂRI

Studiind de o viață păsările, Christian Cooper ne poartă într-o călătorie de descoperire a lumii sălbatice, minunate și imprevizibile a păsărilor.

Din 21 iunie, în fiecare miercuri de la 19:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.