Ascultă acest articol

Începând de astăzi, 11 iunie, programul postului AXN va fi introdus la calitate HD în grila UPC România. AXN HD, care va transmite același feed precum versiunea SD, poate fi găsit pe poziția 113 în grilă și va fi disponibil tuturor clienților de televiziune digitală UPC.

Serii originale precum „Absența”, „Carter”, „Hannibal”, producții preferate de devoratorii de seriale de acțiune, dar și filme-record de box office – toate formează universul AXN, televiziunea străină de seriale și filme, parte din Sony Pictures Televizion.

În această vară, la AXN continuă jocurile politice în „Doamna Ministru” și „Președinte de rezervă”, iar misiunile trupelor speciale “S.W.A.T” și “SEAL” din sezonul doi se intensifică. În același timp, salvarea omenirii continuă să stea în mâinile unui tânăr pasionat de jocuri pe calculator în „Omul din viitor”, care va continua cu sezonul doi, din 12 iulie. Mai mult, sezonul 9 din „Psihologia crimei” aduce noi criminali de prins pentru Adele Delettre și inspectorul Rocher din 13 iunie, iar thrillerul provocator, „StartUp”, care urmărește un război technologic care izbucnește odată cu lansarea GenCoin, o idee potențial revoluționară pentru o monedă digitală care nu este reglementată, continuă cu episoade noi în fiecare marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.