Ascultă acest articol

Desemnat unul dintre cele mai bune filme cu supereroi, „Flash” regizat de Andy Muschietti și distribuit de Vertical Entertainment, a avut avanpremiera în România pe 14 iunie la IMAX din Cinema City AFI Cotroceni.

Evenimentul de lansare a filmului a strâns zeci de vedete, fani ai filmelor DC, ce au trecut printr-un val de emoții și s-au declarat de-a dreptul șocați de surprizele pe care le aduce filmul – actori, cântăreți, oameni de radio și televiziune, sportivi, influenceri din mediul online și bloggeri de film. Printre participanți se numără DOC, Nicoleta Nucă, Oana Zara și Bogdan Medvedi, Jorge, Victor Dorobanțu, Musty Camara, Nana Falemi, Roxana Condurache, Ana-Maria Caliță.

Lumile se contopesc când Barry Allen/Flash își folosește superputerile pentru a schimba trecutul. În încercarea sa de a-și salva familia, Flash (Ezra Miller) alterează viitorul și creează o lume fără supereroi, unde Generalul Zod (Michael Shannon) s-a întors și amenință lumea. Forțat să găsească o soluție pentru a salva viitorul, Flash îl convinge pe Batman (Michael Keaton) să îl ajute pentru a aduce înapoi viitorul pe care îl știa.

Actorului principal, Ezra Miller, i se alătură nume mari, precum Michael Keaton și Ben Affleck. În distribuția filmului, regăsim câteva nume noi, Sasha Calle, Michael Shannon („Bullet Train”, „Batman v Superman: Dawn of Justice”), Ron Livingston („Loudermilk”, „The Conjuring”), Maribel Verdú („Elite”, „Y tu mamá también”), Kiersey Clemons („Zack Snyder’s Justice League”, „Sweetheart”), dar și renumitul actor Antje Traue („King of Ravens”, „Man of Steel”), precum și alte nume surpriză.

Filmul “Flash” este regizat de Andy Muschietti și produs de Barbara Muschietti și Michael Disco. Scenariul este creat de Christina Hodson, cu o poveste de John Francis Daley, Jonathan Goldstein și Joby Harold, bazat pe personajele din Universul DC. Producătorii executivi sunt Toby Emmerich, Walter Hamada, Galen Vaisman și Marianne Jenkins.

Nu trebuie să fii supererou ca să ai o superputere electrică. NISSAN se alătură în rolul de partener al filmului “Flash” și evidențiază noile modele electrificate Qashqai și X-Trail dotate cu tehnologie E-Power, prin care beneficiază de atuurile unei propulsii 100% electrice, fără grija alimentării la o sursă de curent. Recunoscut pentru excelență în calitate și inovație în industria auto, NISSAN propune această soluție de mobilitate unică în beneficiul fanilor filmului FLASH și șoferilor de pretutindeni.

Warner Bros. Pictures prezintă o producție Double Dream/Disco Factory, un film de Andy Muschietti, “Flash”. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment doar în cinematografe, începând din 16 iunie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.