joiaGFN aduce un nou titlu Capcom în cloud – Dragon’s Dogma: Dark Arisen

0
589
Ascultă acest articol


În joiaGFN este timpul să te pregătești de acțiune! RPG-ul de acțiune Dragon’s Dogma: Dark Arisen este următorul hit de la Capcom care vine pe GeForce NOW, pe lângă lansarea în aceeași zi cu cea oficială pentru Jagged Alliance 3 de la THQ Nordic.

De asemenea, pregătește-te să vezi acest videoclip cu GeForce NOW în acțiune pe vârfurile lui Ben Nevis – cel mai înalt munte din UK, care se află la peste 1300 de m înlățime – pentru a sărbători bundle-urile de abonamente Ultimate și Premium de la cel mai rapid operator mobil din UK, EE.

Pleacă în aventură!

Pleacă în aventura ta grandioasă pentru prima dată, sau revizitează lumea imensă, Gransys, din Dragon’s Dogma: Dark Arisen. Alege-ți propria aventură – Cum arată Arisen, vocația, party-ul, cum vei aborda anumite situații și multe altele. Aventurează-te cu până la 3 pioni, companioni AI misterioși și customizabili, devotați lui Arisen.

Cu grafică incredibilă de înaltă rezoluție, membrii se pot bucura de acest joc pe mai multe dispozitive – fă-ți upgrade la Ultimate pentru gameplay de până la 4K 120fps, sesiuni mai lungi de streaming și RTX ON în jocurile compatibile.

Game On

De asemenea, pregătește-te pentru Jagged Alliance 3, de la THQ Nordic, cel mai nou titlu din seria celebră. Recrutează dintr-o serie de de mercenari unici atunci când președintele unei țări cu multe resurse dispare.

Titlurile de această săptămână sunt:

  • Jagged Alliance 3 (lansare nouă pe Steam, 14 iulie)
  • Dragon’s Dogma: Dark Arisen (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.