Disney+ lansează trailerul pentru noul sezon “Crime în imobil”

0
666
Ascultă acest articol


Disney+ a prezentat în premieră trailerul celui de-al treilea sezon al serialului nominalizat la premiile Emmy®, “Crime în imobil”. Mult așteptat de public și apreciat de critici, noul sezon debutează pe 8 august pe Disney+ in România, cu două episoade.

Sezonul trei îi găsește pe Charles, Oliver și Mabel (interpretați de Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez) investigând o crimă în culisele unui spectacol de pe Broadway. Ben Glenroy (Paul Rudd) este un star de acțiune de la Hollywood al cărui debut pe Broadway este întrerupt de moartea sa prematură. Ajutat de colega Loretta Durkin (Meryl Streep), trio-ul nostru se lansează în cel mai dificil caz de până acum, în timp ce regizorul Oliver încearcă cu disperare să își refacă spectacolul. Ridicați cortina!

Creatorii și scenariștii Steve Martin și John Hoffman (“Grace & Frankie”, “Looking”) sunt și producători executivi ai serialului de success împreună cu Martin Short, Selena Gomez, creatorul “This Is Us” Dan Fogelman și Jess Rosenthal. Serialul este produs de 20th Television, o parte a Disney Television Studios

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.