Ascultă acest articol


Cu toate că Elizabeth Olsen a adus în discuție posibilitatea revenirii sale în misteriosul Univers Cinematic Marvel, actrița a lăsat să se înțeleagă că dorința ei nu se limitează doar la a interpreta rolul Scarlet Witch.

Dar ce a dezvăluit Elizabeth Olsen cu privire la viitorul său în MCU?

Într-un interviu acordat prestigioasei publicații London’s The Times, un interviu care a avut loc înainte ca greva SAG-AFTRA să se declanșeze, Olsen și-a făcut un bilanț asupra anilor petrecuți în pielea lui Scarlet Witch/Wanda Maximoff, dar și a rolului său în miniseria HBO denumită “Love and Death”.

Cu sinceritate, Olsen a recunoscut că pentru o perioadă semnificativă din viața ei, principalul ei angajament a fost cu Marvel, însă acum încearcă să se distanțeze de această identitate.

Încerc să înțeleg… Pentru că, mai exact, în ultimii patru ani, m-am contopit cu lumea Marvel“, a mărturisit actrița. “Nu este că nu doresc… nu vreau să fiu etichetată exclusiv ca acest personaj. Cu toate acestea, simt cu adevărat că trebuie să construiesc și alte părți ale sinelui meu pentru a păstra echilibrul. În acest moment, am sete de a explora alte orizonturi cinematografice. Și sper că unele dintre aceste proiecte se vor materializa așa cum le simt eu. Așa că, da, acesta este un aspect de care am nevoie. Alte personaje în viața mea. Pentru că nu există perspectivă de durată într-un singur rol.”

Comentariile lui Olsen sunt consecvente cu declarațiile sale anterioare din acest an. Într-un interviu acordat revistei Variety, actrița a subliniat că speră să revină în Universul Cinematic Marvel la un moment dat, dar că a petrecut câțiva ani consecutivi în producțiile Marvel, iar pauza pe care și-a acordat-o i-a fost benefică.

Și îmi este dor? Nu îmi este dor“, a subliniat cu hotărâre Olsen. “Tocmai am petrecut doi ani consecutivi în această lume. Cred că această pauză mi-a prins bine. Sunt în căutarea altor personaje, este esențial pentru mine. Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate, acest show (Love & Death), pentru că a venit într-un moment potrivit – după doi ani în care am fost Wanda în mod constant și apoi încă un an în care am fost nevoită să vorbesc despre aceasta. Așadar, este minunat să am altceva asupra căruia să îmi îndrept atenția și să-l pun în evidență.”

Următorul capitol din cariera lui Olsen se va desfășura în filmul programat pentru anul 2023, intitulat “His Three Daughters.”

Articol de Radu Andrei Claudiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.