“Spyro Reignited Trilogy” atinge vârful de 10 milioane de unități vândute – O poveste de succes din lumea jocurilor video

Toys for Bob a refăcut coloana sonoră originală, pe care Activision a lansat-o oficial pe Spotify pentru a sărbători aniversarea.

0
433
Ascultă acest articol


Trilogia “Spyro Reignited” a vândut peste 10 milioane de unități în întreaga lume, au anunțat distribuitorul Activision și dezvoltatorul Toys for Bob.

Colecția, care include remaster-uri ale jocurilor “Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage!”, și “Spyro: Year of the Dragon”, a fost lansată inițial pentru PlayStation 4 și Xbox One pe 13 noiembrie 2018, urmată de versiunile pentru Switch și PC prin Steam pe 3 septembrie 2019.

Seria Spyro va sărbători aniversarea de 25 de ani pe 9 septembrie. Prin intermediul unui comunicat de presă, Activision a îndemnat fanii să urmărească conturile de social media ale seriei de pe Twitter, Facebook, YouTube și Instagram pentru “a fi la curent cu celebrările aniversare de 25 de ani”.

Iată o prezentare generală a seriei, oferită de Activision:

Inițial dezvoltat de Insomniac și publicat de Sony, iubitul platformer a debutat pentru prima dată în septembrie 1998 pe PlayStation, bucurându-se de recenzii elogioase. Fanii au adoptat rapid dragonul mov ca pe o nouă mascotă demnă de statutul lui Crash Bandicoot, iar un icon al jocurilor video a fost creat. Lansarea originală nu numai că a fost un succes triumfător, dar coloana sonoră originală și-a făcut și ea un renume. Creată de bateristul trupei The Police, Stewart Copeland, cele 49 de piese au devenit, de asemenea, un element de bază ale jocurilor originale.

Toys for Bob a lansat “Spyro Reignited Trilogy” în noiembrie 2018, care a fost o parte importantă a istoriei de 25 de ani a seriei, care cuprinde 14 jocuri. Aceasta include o varietate de jocuri axate pe Spyro, un reboot, trei spin-off-uri și o colecție – toate primind recenzii pozitive. Fanii Spyro au sărbătorit când primele trei jocuri au fost anunțate pentru un remaster de către Activision cu “Spyro Reignited Trilogy”. Jocul nu a dezamăgit – obținând scoruri mari în toate recenziile pentru atenția sa la detalii, farmecul atemporal și grafica uimitoare, păstrându-se în același timp credincios capodoperei originale.

De la lansare, “Spyro Reignited Trilogy” a ajuns pe mai multe platforme, inclusiv PlayStation 4, Xbox One, Switch și PC, iar noi l-am testat și ne-am spus părerea despre el aici. În plus față de remaster-ul jocului, Toys for Bob a refăcut coloana sonoră originală, pe care Activision a lansat-o oficial pe Spotify pentru a sărbători aniversarea.

Articol de Radu Andrei Claudiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.