CAY Films vă invită în cinematografele din România la Patrula Junglei: Turul lumii

0
318
Ascultă acest articol

În urma succesului internațional al animației Patrula Junglei (2017) și a seriei TV distinsă cu premiul Emmy The Jungle Bunch: To the Rescue! (2013 -), creatorii francezi David Alaux, Éric Tosti și Jean-François Tosti propun o nouă aventură pentru întreaga familie, de urmărit pe marile ecrane de cinema! În România, animația disponibilă atât în versiunea dublată în română, cât și în maghiară va avea premiera în data de 8 septembrie 2023, distribuită de CAY Films. Patrula Junglei: Turul lumii propune o expediție dinamică și plină de râsete potrivită pentru toate vârstele!

Atunci când un super-răufăcător misterios acoperă jungla cu spumă roz care explodează la contactul cu apa, Patrula Junglei este chemată în ajutor. Cursa contra cronometru începe cu mai puțin de o lună înainte de sezonul ploios! Eroilor li se alătură noi aliați și împreună vor călători în jurul lumii în căutarea unui antidot. Din regiunile îndepărtate ale Nordului, până în Europa, Asia și Orientul Mijlociu, ei se vor îmbarca în cea mai mare căutare a lor. De data aceasta, se vor confrunta cu un adversar mai inteligent și mai diabolic ca niciodată. Pentru Maurice și prietenii săi, miza nu a fost niciodată mai mare!

Patrula Junglei: Turul lumii surprinde călătoria îndrăgitelor personaje deja cunoscute publicului într-un cadru superb, timp în care nu lipsesc referințele constante la filme de cult, precum Indiana Jones sau coregrafiile specifice Jackie Chan.

Filmul a avut premiera internațională în Franța, pe 16 august 2023, înregistrând peste 71.000 de spectatori în primul weekend. A fost aclamat de presa națională și descris drept un film care ne conduce în aventuri emoționante și pline de culoare (Télé 2 Semaines), un deliciu vizual atât pentru copii, cât și pentru părinții lor (Dernières Nouvelles d’Alsace), o animație cu personaje dinamice și pline de viață (Le Journal du Dimanche).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.