AOC GAMING 16G3, primul monitor de gaming portabil din portofoliu: ecran IPS și rată de reîmprospătare de 144 Hz

0
419
Ascultă acest articol


AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, lansează AOC GAMING 16G3, primul monitor portabil dedicat gamingului. Ecranul de 15,6″ (39,5 cm) este conceput pentru a revoluționa jocurile și productivitatea în mișcare, cu un design elegant, subțire și atrăgător.

Gaming fără limite cu AOC GAMING 16G3

Performanță înaltă pentru jocuri

Cu un ecran IPS Full HD de 15,6″ care oferă imagini clare, AOC GAMING 16G3 este un monitor conceput pentru gaming, atât pentru pasionații de PC-uri, cât și pentru utilizatorii de console, care vor să se bucure de experiența jocului, indiferent de locul în care se află. 16G3 oferă o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns de 4 ms (cu opțiunea Overdrive activată), aducând în gama de monitoare portabile AOC rata de reîmprospătare ridicată și experiența rapidă cu care sunt obișnuiți gamerii. Având o luminozitate de 250 cd/m² și un raport de contrast de 1000:1, acest monitor asigură afișarea culorilor puternice, a luminilor captivante și a umbrelor în toată splendoarea lor, indiferent dacă se află în interior sau în exterior.

Includerea tehnologiei Adaptive-Sync anulează efectele precum screen tearing-ul, în timp ce input lag-ul redus conferă un avantaj competitiv incontestabil, unde milisecundele și reacțiile rapide fac diferența între a câștiga sau a pierde un meci.

Creat pentru a impresiona: estetica minimalistă întâlnește performanța de gaming

Design elegant, portabilitate maximă

Cu un aspect care îmbină perfect accentele negre și roșii, monitorul se prezintă înt-un stil rafinat și îndrăzneț. Profilul său de 11,5 mm și greutatea sa ușoară, de mai puțin de 1,1 kg, conferă un avantaj atât estetic, cât și practic. Având dimensiuni similare cu cele ale laptopurilor de 15,6″, monitorul va încăpea în majoritatea genților. Pentru un plus de siguranță, acesta include și o husă de transport căptușită. În completarea designului său minimalist, 16G3 prezintă un suport inteligent încorporat, care oferă o gamă de unghiuri de înclinare pentru a asigura o experiență de vizualizare cât mai confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de jocuri. Tranziția între modurile portret și peisaj este intuitivă datorită funcției Auto-Pivot, accesată fără efort prin intermediul software-ului i-Menu inclus.

Conectivitate perfectă pentru o experiență de joc neîntreruptă

16G3 oferă o varietate bună de opțiuni pentru conectivitate, care răspund cerințelor jocurilor moderne. În timp ce intrarea microHDMI se potrivește atât pentru consolele de generație trecută, cât și de generație actuală (cum ar fi PS4, PS5 , Xbox One, Xbox Series S sau X) inclusiv cu laptopurile vechi, una dintre intrările USB-C acceptă DisplayPort Alt Mode și alimentare cu energie, permițând conexiuni fără probleme la laptopuri și la smartphone-uri compatibile. Cel de-al doilea port USB-C al modelului 16G3 permite intrarea de alimentare DC, eficientizând gestionarea cablurilor. Această alimentare DC poate fi direcționată prin primul port USB-C către smartphone-ul sau laptopul conectat, permițând încărcarea acestuia și partajarea ecranului în același timp.

Mai mult, acest model portabil are două difuzoare de 1 W și dispune, de asemenea, de o mufă de ieșire pentru căști.

AOC GAMING 16G3 transcende limitele jocurilor, adaptându-se fără efort diverselor scenarii de utilizare. Pe lângă abilitatea sa principală ca ecran pentru gaming, profesioniștii îl pot folosi și ca ecran secundar conectat la laptopurile lor pentru prezentări sau îl pot folosi ca monitor secundar pentru o configurație rapidă, dinamiă și eficientă, cu mai multe monitoare, pentru a-și îmbunătăți productivitatea în mișcare sau chiar la birou. Un suport de montare VESA 50×50 mm permite inclusiv o instalare fixă. Jucătorii se pot bucura de momente antrenante chiar și în afara zonei de confort.

AOC GAMING 16G3 va fi disponibil din luna octombrie 2023 la un preț recomandat de 1536 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.