The Pod Generation din 8 decembrie la cinema

0
571
Ascultă acest articol


Un cuplu din New York, Rachel (Emilia Clarke) și Alvy (Chiwetel Ejiofor) trăiesc într-un viitor nu atât de îndepărtat, în care tehnologia oferă o viață din ce în ce mai convenabilă. Director în ascensiune a unei companii, Rachel obține un loc râvnit la Womb Center, care oferă cuplurilor o maternitate convenabilă prin intermediul uterelor artificiale detașabile, tip pods. Dar Alvy, un botanist cu dragoste pentru natură, preferă o sarcină naturală. O călătorie pavată de tehnologie către transformarea în părinți.

A New York couple, Rachel (Emilia Clarke) and Alvy (Chiwetel Ejiofor) live in a not-so-distant future where technology provides ever-more convenient living. A rising tech company executive, Rachel lands a coveted spot at the Womb Center, which offers couples a convenient (and shareable) maternity by way of detachable artificial wombs, or pods. But Alvy, a botanist with an affection for nature, prefers a natural pregnancy. And yet, as Rachel’s AI therapist puts it, why is that “natural”? So begins the tech-paved path to parenthood.

În distribuție cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor, The Pod Generation este regizat de Sophie Barthes și va sosi din 8 decembrie la cinema în România fiind distribuit de Follow Art Distribution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.