Explorează Monster Hunter: World pe GeForce NOW

0
455
Ascultă acest articol


Uită de lista moșului de cuminți și răi, avem noi o listă de jocuri care vine săptămâna aceasta în cloud, în frunte cu Monster Hunter: World de la Capcom.

Pleacă într-o călătorie epică ca parte din „5th Fleet” și luptă-te cu monștri feroce pentru a-ți face gear nou ca să poți să bați monștri și mai feroce! Acesta este cel mai nou titlu de la Capcom care vine pe cloud după Monster Hunter Rise, Dragon’s Dogma și altele pe care le poți juca pe mai multe dispozitive la performanță înaltă.

Și nu uita să verifici ultimul update de la popularul open-world RPG Genshin Impact pentru că membri pot cunoaște două noi personaje și se pot bucura de alte update-uri în cadrul evenimentului „Fontinalia Festival”.

Începe sărbătorile cu 11 noi jocuri:

Și urmărește cea mai recentă activare care a avut loc în cadrul The Game Awards care a demonstrat puterea gaming-ului cu GeForce NOW pe un Chromebook.

Nu în ultimul rând, daca încă ești în căutarea unui cadou perfect de sărbători poți alege holiday bundle pentru o perioadă limitată și beneficiezi de 3 luni de PC Game Pass gratuit la achiziția unui abonament Ultimate pe 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.