Mădălina Pavăl și Alexei Țurcan prezintă GAZDA – un nou concept de spectacol sonor, în premieră la Teatrelli

0
344
Ascultă acest articol


Muzica și poveștile se întâlnesc la Teatrelli într-un nou concept de spectacol sonor, creat de Mădălina Pavăl și Alexei Țurcan, împreună cu alți 10 muzicieni talentați. GAZDA redefinește sonoritățile românești și propune spectatorilor un alt mod de a se bucura de muzică – umăr lângă umăr cu artiștii răspândiți prin sala transformată într-o sufragerie, pregătiți să dăruiască povești din culisele creației. Premiera spectacolului va avea loc pe 31 ianuarie și 1 februarie, de la ora 19:00. Biletele sunt disponibile online, pe: https://eventbook.ro/theater/bilete-gazda?hall=teatrelli 

Inspirați de atmosfera intimă a serilor petrecute între prieteni, în sufragerii elegante sau la țară, în șură, Mădălina Pavăl și Alexei Țurcan și-au dorit să aducă un strop din această stare în cotidian – în spațiul urban și în viața noastră derulată în viteză. Au adunat cele mai frumoase povești despre ei și despre lucrurile care îi inspiră și au pus la cale un eveniment care adună publicul printre muzicieni și strânge muzicienii în rândul publicului.

Îmbinând texturi din lumea clasică cu dinamica de dans și forța tribală a bandului alternativ, muzica lor lumească le oglindește rădăcinile bucovinene, moldovenești, sud-dunărene și balcanice. Spectacolul reunește deopotrivă cântece noi și piese deja consacrate, prezentate într-o lumină cu totul nouă. Bariera invizibilă dintre public și artiști se dizolvă cu totul. Întreaga sală devine o scenă, iar cei prezenți nu doar ascultă, ci simt muzica prin vibrația fiecărui instrument. 

Pentru a construi universul GAZDA, artiștii au lucrat cu scenografa Alina Petrovschi și lighting designer-ul Alin Popa. Printre muzicienii pe care spectatorii îi vor asculta live pe 31 ianuarie și 1 februarie se numără: Philip Goron (tobe/ percuție), Alex Corlan (bass), Lucian Naste (chitară), Ioana Turcu (flaut), Alice Hristudor (harpă), Diana Ciudin (vioară), Sarah Andreescu (vioară), Mihail Grigore (violoncel/ voce) și Răzvan Florescu (vibrafon). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.