Canon prezintă controlerul SKAARHOJ RC-SK5 PTZ cu funcţii profesionale, ce oferă control total

0
284
Ascultă acest articol


Canon Europe prezintă RC-SK5 – un controler PTZ profesional inovator, dezvoltat în colaborare cu renumitul producător SKAARHOJ.

Proiectat în exclusivitate pentru Canon, noul controler de ultimă generaţie stabileşte noi standarde de versatilitate în domeniul producţiilor cu mai multe camere, de la transmisiuni cu echipamente entry-level la evenimente live precum spectacole şi concerte sau înregistrarea cursurilor pentru învăţământul superior.

Prin integrarea perfectă a protocolului Canon XC cu joystickul, butoanele de zoom şi cu celelalte comenzi profesionale, controlerul permite creatorilor să controleze fiecare detaliu. 

Cu RC-SK5, gestionarea fluxurilor de lucru cu mai multe camere se face foarte uşor. Posibilitatea de a controla mai multe camere PTZ şi camere de filmat Canon prin intermediul unei reţele cu IP oferă noi oportunităţi pentru crearea de conţinut dinamic şi sincronizat.

Joystickul de calitate deosebită şi cu design ergonomic asigură control intuitiv, oferind o conexiune rapidă cu fiecare cameră conectată, pentru un nivel de precizie superior. Trecerile line de la wide la telefoto pot fi realizate acum fără efort, cu ajutorul butoanelor pentru zoom, permiţând utilizatorilor să monitorizeze totul cu precizie, cu ajutorul celor 20 de seturi de comenzi suplimentare. 

Posibilitatea de conectare cu alte produse SKAARHOJ extinde capacităţile controlerului şi permite accesul la un ecosistem extins, precum ecranul lateral Frame Shot Pro, care oferă un control intuitiv mai mare cu ajutorul imaginilor color ale poziţiilor presetate.

Licenţa suplimentară contra cost oferă şi mai multe funcţii, precum şi posibilitatea de a integra controlerul RC-SK5 cu diverse produse şi dispozitive de la alţi producători, îmbunătăţind potenţialul infrastructurii existente.

Specificaţii principale

  • Compatibilitate cu protocolul XC
  • Joystick de calitate profesională
  • Butoane dedicate pentru zoom
  • Rotiţe dedicate
  • Seturi de comenzi versatile
  • Compatibilitate cu alte produse SKAARHOJ
  • Conectivitate deschisă şi funcţii suplimentare (cu licenţă plătită)
  • Produs de SKAARHOJ în exclusivitate pentru Canon

Noul produs face parte din gama de produse Canon cu tehnologie PTZ şi se încadrează perfect în categoria mid-range. Pentru mai multe informaţii, accesaţi: https://www.canon.ro/ptz-cameras/skaarhoj-rc-sk5/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.