Mission Impossible – Dead Reckoning va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând din 9 februarie

0
473
Ascultă acest articol


SkyShowtime a confirmat că Mission: Impossible – Dead Reckoning  va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe platformă, începând din 9 februarie. 

În Mission: Impossible – Dead Reckoning, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: trebuie să găsească o nouă armă înfricoșătoare, care poate amenința întreaga umanitate în cazul în care ajunge pe mâini greșite. Sunt în joc controlul asupra viitorului și soarta întregii omeniri, iar forțele întunecate din trecutul lui Ethan se apropie, astfel că începe o cursă mortală în jurul lumii. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să ia în calcul faptul că nimic nu contează mai mult decât misiunea lui – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.

În cea mai nouă producție din seria apreciată de critici joacă Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes și Rob Delaney. Filmul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

Mission: Impossible – Dead Reckoning se alătură unei selecții excepționale de noi filme de succes care pot fi vizionate pe SkyShowtime după lansarea lor în cinematografe și home entertainment, inclusiv Babylon, Fast X, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, The Super Mario Bros. Movie și Transformers: Ascensiunea bestiilor.

Alte titluri din cadrul francizei, disponibile pentru vizionare acum pe SkyShowtime includ: Misiune: Imposibilă, Misiune: Imposibilă II, Misiune: Imposibilă III, Misiune: Imposibilă – Protocolul fantomă, Misiune: Imposibilă – Națiunea Secretă și Misiune: Imposibilă – Declinul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.