Noutățile lunii februarie la AMC Networks

0
233

În luna februarie, luați-vă timp pentru a vă relaxa și bucura de divertismentul oferit de televiziunile AMC Networks! Așezați-vă confortabil și pregătiți-vă pentru două premiere spectaculoase la AMC, care vă vor captiva imaginația: mult așteptatul “The Walking Dead: The Ones Who Live” și cel mai recent sezon din “Fargo”, sezonul 5. Filmcafe aduce adrenalina și acțiunea în fața ecranului cu prestații remarcabile ale unor actori precum Bruce Willis, Jean Claude Van Damme sau Arnold Schwarzenegger. La TV Paprika, aroma dulce a competiției se răspândește în jur, unde meșterii cofetari intră într-o bătălie delicioasă pentru titlul de Marele Maestru Cofetar al Canadei. Pentru cei mici, aventurile și lecțiile pline de învățăminte vin la pachet cu desene animate vesele și educative pe Minimax și JimJam. Minimax subliniază importanța familiei cu seria “Familia Croods: Copacul Familie”, în timp ce la JimJam se sărbătorește Luna Rezolvării Problemelor. Așadar, pregătiți-vă să vă bucurați de o varietate de programe captivante, care promit să aducă zâmbete și să încânte întreaga familie în această lună a iubirii și a divertismentului!

The Walking Dead – AMC – Premiera: 26 februarie, ora 4:00 și 22:00

The Walking Dead: The Ones Who Live” prezintă o poveste de dragoste extraordinară între două personaje schimbate de o lume complet diferită. Separati de mulți kilometri. De o putere de neoprit. De fantomele trecutului lor. Rick și Michonne sunt aruncați într-o altă lume, construită pe războiul împotriva celor morți… Și, în cele din urmă, un război împotriva celor vii. Se vor putea regăsi pe ei și pe sine într-un loc și într-o situație complet necunoscute? Sunt inamici? Iubiți? Victime? Învingători? Fără celălalt, oare chiar trăiesc – sau vor afla că și ei sunt morți-vii? “The Walking Dead: The Ones Who Live” îi are în rolurile principale pe Andrew Lincoln și Danai Gurira.

FARGO – AMC – Premiera: 26 februarie, în fiecare luni, de la ora 22:45

Noul sezon al serialului “Fargo” se desfășoară în Minnesota și în Dakota de Nord, în 2019. După ce o serie neașteptată de evenimente o pune pe Dorothy “Dot” Lyon (Juno Temple) în încurcături cu autoritățile, această gospodină aparent tipică din Midwest e brusc catapultată din nou într-o viață pe care ea credea că a lăsat-o în urmă. Șeriful din Dakota de Nord, Roy Tillman (Jon Hamm), o caută pe Dot de multă vreme. Fermier, predicator și om al legii, Roy crede că el este legea și, prin urmare, e mai presus de ea. Alături de el se află fiul său loial, dar nevolnic, Gator (Joe Keery), care e disperat să-și demonstreze valoarea în fața impresionantului său tată. Păcat că nu are nicio șansă. Așa că, atunci când trebuie să o vâneze pe Dot, Roy apelează la Ole Munch (Sam Spruell), un vagabond dubios cu origini misterioase. Când secretele ei cele mai întunecate încep să iasă la iveală, Dot încearcă să-și protejeze familia de trecutul ei, dar soțul ei, Wayne (David Rysdahl), care este foarte iubitor și bine intenționat, continuă să apeleze la ajutorul mamei lui, Lorraine Lyon (Jennifer Jason Leigh).

Prădătorii – AMC – În 25 februarie, ora 20:00

Steve Hutchenson (Chick Bernhard), managerul Băncii Naționale din Hubert, îi dă unei femei mai în vârstă un portofoliu și o conduce spre ieșire. În acel moment, patru indivizi echipați în costume de Kevlar năvălesc în birou, mitraliind totul în jur. Aceștia sunt Tornado, Hurricane, Thunder și Squall. Thunder scoate un pistol și începe să lovească în stânga și în dreapta angajații băncii; pe smartwatch activează o comandă sumbră: deschide sertarul, nu activa alarma, altfel managerul tău o să moară.

Terminatori 3: Suprematia robotilor – Film Cafe – În 26 februarie, ora 20:00

Au trecut 10 ani de când John Connor (NICK STAHL) a ajutat la prevenirea Zilei Judecății – ziua în care extrem de dezvoltata rețea de mașini a lui Skynet avea să devină conștientă și să distrugă omenirea. Dar 29 august 1997 a venit și a trecut fără incidente, în ciuda celor 2 atentate ale lui Skynet asupra lui Connor și a războiului purtat de omenire.

Infernul – Film Cafe – În 27 februarie, ora 20:00

Eddie Lomax este un vagabond sătul de viață și deprimat. După moartea celui mai bun prieten al lui, Johnny (Danny Trejo), Eddie nu-și mai găsește liniștea și singura lui dorință este să se retragă în deșert și să moară. În drum spre locul unde s-a hotărât să-și trăiască ultimele clipe, el trece cu motocicleta printr-un orașel în care a stat prietenul lui mai demult. Aici Eddie este atacat de o bandă de bătauși care îl lasă într-o baltă de sânge și îi fură motocicleta. Răzbunarea devine un nou motiv pentru a trăi.

Campionatul deserturilor: Canada – TV Paprika – De luni până vineri, de la ora 20:30

În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor.

Familia Crood: Copacul Familie – MINIMAX – Zilnic, de la ora 15:00

Acțiunea are loc imediat după cea din al doilea lungmetraj. Familiile Crood și Betterman învață să trăiască împreună într-o casă din copac, la cea mai inactivă fermă din preistorie. Astfel, serialul este povestea fondării unei comunități unice, în care două lumi – două familii – se ciocnesc, cu rezultate amuzante, dar și emoționante. În cadrul episoadelor, personajele încearcă să se ajute, concurează la o seară de jocuri, organizează o școală și se apără de invazia maimuțelor.

Eroii Orasului – Jim Jam – Zilnic, de la ora 11:15, 17:08 și 20:52

*Eroii Orasului* este un serial de televiziune pentru preșcolari cu povești care transmit un mesaj de camaraderie, empatie și grijă. Mașina de poliție Paulie și mașina de pompieri Fiona îi ajută pe orășeni să găsească hoții, să stingă incendii și să rezolve mistere. Toată lumea poate fi un erou în aceste povești!

Pompierul Sam – Jim Jam – Zilnic, de la 11:15 și 17:25

Serialul îi învață pe copiii de grădiniță despre siguranța în caz de incendiu. Sam este un pompier care este, de asemenea, un membru important al comunității sale și un unchi iubitor pentru nepoată și nepotul său. Tinerii telespectatori vor fi încântați de animația stop-motion (care creează o lume vizuală suavă), animația colorată a decorului fermecător al satului galez și dialogurile amuzante. Povestirile se concentrează pe situații în care pompierii sunt chemați în ajutor, cum ar fi atunci când câinele de companie al cuiva rămâne blocat într-un gard sau când un copil răsturnat din greșeală un felinar aprins și îi dă foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.