Ascultă acest articol

Din 28 ianuarie 2015, începând cu ora 23:00, AMC va difuza în premieră un nou serial extrem de bine cotat de criticii de specialitate şi cu o distribuţie remarcabilă.

       O adaptare a filmului cu acelaşi nume premiat cu Oscar, serialul FARGO (2014) dispune de o poveste cu totul nouă de genul “true crime” şi urmăreşte un caz cu personaje noi, dar păstrând același fundal unic de umor, omoruri și politețe extremă tipică pentru Minnesota, care au făcut din film un clasic fără vârstă.

Fargo, premiat cu Emmy are 10 episoade scrise de Noah Hawley şi îi are ca producători executivi pe câştigătorii premiului Oscar, fraţii Coen („Fargo”, „The Big Lebowski”), Warren Littlefield şi Geyer Kosinski.

Premiat cu Oscar, actorul Billy Bob Thornton joacă rolul lui Lorne Malvo, un om manipulant care îi schimbă viaţa pentru totdeauna agentului de asigurări dintr-un orăşel mic, Lester Nygaard, rol jucat de Martin Freeman, câştigător al premiului BAFTA şi nominalizat la premiul Emmy. Efectele unei conversaţii cu Malvo se vor dovedi cu bătaie lungă pentru sărmanul Lester, care îşi va vedea viaţa complet dată peste cap, până la final lucrurile luând o întorsătură surprinzătoare.

Toate acestea se adaugă la distribuţia colorată de personaje episodice ale serialului Fargo, printre care câştigătorul premiului Emmy, Bob Odenkirk în rolul ofiţerului de poliţie Bill Oswalt, actorul nominalizat la Globul de Aur şi Emmy, Oliver Platt în rolul lui Stavros Milos, câştigătoarea Screen Actors Guild Award, Kate Walsh, în rolul Ginei Hess.

Serialul Fargo impresionează prin intrigă, suspans, dar mai ales prin relaţiile complexe existente între personajele ce au caractere bine conturate.

Regizorul, câştigător al premiului Emmy, Adam Bernstein a regizat primele două episoade. Fargo este produs de casa de producţie FX Productions şi MGM Television.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.