Produsele Sonos care dau startul primăverii. Bucură-te de sunet extraordinar, acum și în orice anotimp, cu favoritele tale

0
253
Ascultă acest articol


Sosirea primăverii reprezintă încă un motiv pentru a sărbători și pentru a ne bucura alături de cei dragi de soare, de temperaturile care cresc pe zi ce trece și, de ce nu, de cadouri deosebite. Sonos te însoțește și în această primăvara și îți oferă ocazia perfectă să redai coloana sonoră preferată, datorită produselor sale care oferă sunet extraordinar, făcute să reziste și să se potrivească perfect în orice încăpere. 

Sonos Roam – Sunet perfect pentru escapade de primăvară

Datorită designului portabil, ușor și rezistent la apă, Sonos Roam este alegerea perfectă pentru cei pasionați atât de muzică, cât și de călătorii. Astfel, fie că este vorba despre o escapadă de weekend într-o cabană la munte, fie despre o plimbare de o zi pe malul mării, Sonos Roam este companionul perfect pentru a reda melodiile preferate, mai ales datorită faptului că beneficiază de o autonomie extinsă a bateriei.

Cine delicioase, acompaniate de sunet pe măsură cu Move 2

Cu sunet stereo extraordinar, design rezistent la apă și o autonomie a bateriei de până la 24 de ore, boxa Move 2 reușește să creeze atmosfera perfectă ce poate contribui la reușita unei seri speciale. Astfel, indiferent de genul muzical preferat, Move 2 poate fi cadoul perfect pentru persoana dragă, cu ocazia primăverii.

Era 100 – ideală pentru creativitatea unui multi-tasker

O boxă mică, dar care oferă sunet puternic indiferent de conținutul redat – muzică, audio book-uri, podcast-uri sau ca parte a unei configurații home thatre. Proiectată respectând noile standarde de design responsabil, Era 100 beneficiază de o estetică elegantă, frumoasă și modernă, menită să se potrivească perfect în orice încăpere, indiferent de stilul de amenajare ales.

Experiență radio fără limite  

Pasionații de muzică și de tehnologie se pot bucura deopotrivă de orizonturile largi de conținut muzical și audio prezente în Sonos Radio. Utilizatorii Sonos își pot alege conținutul audio preferat din sute de posturi de radio, toate într-o singură aplicație intuitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.