Echipa de dezvoltare pentru Cyberpunk 2077 premiată la BAFTA Games Awards!

0
299
Ascultă acest articol


CD PROJEKT RED anunță cu mândrie că, în cadrul celei de-a 20-a ediții a premiilor British Academy Game Awards, echipa de dezvoltare a jocului Cyberpunk 2077 a primit premiul Evolving Game.

Premiile au avut loc joi, pe 11 aprilie, la Queen Elizabeth Hall din Londra, pentru a sărbători cele mai bune jocuri din 2023 și dezvoltatorii care au lucrat la acestea. Întreaga ceremonie a fost disponibilă live pe principalele platforme sociale și de streaming din întreaga lume.

În cadrul ceremoniei, echipa de dezvoltare a jocului Cyberpunk 2077 a primit Premiul BAFTA pentru Evolving Game pentru excelența lor în susținerea continuă a dezvoltatorilor. Maciej Włodarkiewicz (VP, Producție Centrală), Agata Tokarska (Producător Principal Interimar), Tomasz Herbrich (Producător Executiv QA Tech Publishing Interimar) și Monika Janowska (Producător Senior) de la CD PROJEKT RED au urcat pe scenă pentru a primi premiul.

Sunt atât de fericit să fiu aici și acesta este un premiu atât de special pentru noi, pentru că a fost destul de dificil pentru noi, să fiu sincer. Vreau să mulțumesc întregii mele echipe, nu numai echipei de dezvoltare pe care o reprezentăm aici astăzi, dar și altor echipe care ne-au susținut” – a declarat Maciej Włodarkiewicz în discursul său de acceptare, adăugând că fără comunitatea Cyberpunk 2077, obținerea acestei recunoașteri nu ar fi fost posibilă.

Ceremonia de premiere poate fi revizionată pe canalul oficial de YouTube al BAFTA:

Cyberpunk 2077, expansiunea sa de spionaj Phantom Liberty, precum și cea mai recentă versiune Cyberpunk 2077: Ultimate Edition sunt disponibile pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Pentru mai multe informații despre joc, vizitați site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.