Dragoste pe Muchie de Cuțit, disponibil pentru streaming exclusiv pe SkyShowtime din 29 aprilie

SkyShowtime își completează oferta de filme românești, iar o serie de titluri noi – de la filme de comedie, la filme romantice – vor fi disponibile pentru vizionare începând cu luna aprilie

1
393
Ascultă acest articol


Din 29 aprilie, mai multe filme românești vor fi disponibile pentru vizonare pe SkyShowtime, inclusiv mult așteptatul Dragoste pe Muchie de Cuțit. Variind de la filme de comedie, la filme romantice, noile titluri adăugate pe platformă promit publicului o gamă largă de emoții și momente memorabile.

Dragoste pe Muchie de Cuțit, o comedie produsă de PAPA Pictures, este un film care se învârte în jurul lui Ducu, îndrăgostit de Marina încă de când erau copii. Cu toate acestea, bunica lui, Mama Maya, îi interzice să aibă vreun contact cu ea, pregătind scena pentru o poveste comică și sinceră despre dragoste și determinare. Filmul are o distribuție impresionantă, din care fac parte Carmen Tănase, Ada Galeș, Răzvan Bănică, Sandu Pop, Alin Panc, Gabriela Popescu, Ruxandra Șerban, Marian Râlea și Mirela Zeța. Povestea se adâncește pe măsură ce cei doi îndrăgostiți, împiedicați să fie împreună din cauza unui război secret de rețete de familie, se întâlnesc din nou la maturitate. Ei încearcă să recâștige rețetasecretă a celor două familii, pentru a face din noul lor restaurant unul de succes, adăugând un strat de intrigă culinară poveștii lor de dragoste.

Prezența acestui film captivant pe platforma de streaming, evidențiază angajamentul SkyShowtime de a oferi membrilor săi cinematografie internațională diversă și de înaltă calitate.

La începutul acestei primăveri, un alt succes românesc de box office, The Perfect Escape, a fost adăugat pe platformă și este deja disponibil pentru vizionare.

În plus, alte trei filme regizate de Cristina Jacob vor fi disponibile pentru vizionare pe SkyShowtime din 29 aprilie. Love is a Story, o poveste romantică de dragoste între Sebastian și Aprilia, plasată în Transilvania, #Selfie, un film de comedie care spune povestea a trei adolescente hotărâte să se distreze și să uite de responsabilități în ultimele 2 zile înainte de examenele finale; și Selfie 69, o poveste plină de distracție care contestă mitul conform căruia căsătoria nu aduce fericire, o continuare a filmului #Selfie. Toate aceste titluri, produse de Zazu Film, au ca protagoniști actori români de renume și sunt realizate de nume cunoscute din industria cinematografică românească.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 de euro (fără reclame).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.