SkyShowtime prezintă atracțiile lunii iunie

0
452
Ascultă acest articol


SkyShowtime reuneşte cel mai bun divertisment, de la cele mai mari studiouri şi cei mai buni creatori de poveşti din lume. Începând cu filme şi seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios si Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.

PREMIERE SERIALE

Mayor of Kingstown – EPISOADE: 10 SEZON: 3

Mayor of Kingstown spune povestea familiei McLusky, oameni cu putere din Kingstown, Michigan, unde singura industrie înfloritoare este închisoarea. Serialul abordează teme precum rasismul sistemic, corupția şi inegalitatea, oferind o perspectivă de ansamblu asupra încercării de a aduce ordine şi dreptate într-un oraş în care acestea lipsesc.

EPISOADE NOI VOR FI DISPONIBILE PENTRU VIZIONARE ÎN EXCLUSIVITATE PE SKYSHOWTIME DIN 6 IUNIE.

The Tattooist of Auschwitz (Tatuatorul de la Auschwitz) – EPISOADE: 6 SEZON: 1

Serialul din şase părţi, bazat pe romanul bestseller international The Tattooist of Auschwitz de Heather Morris, este inspirat din povestea reală a lui Lali şi Gita Sokolov, care s-au cunoscut în timp ce erau prizonieri în lagărul de concentrare Auschwitz, în timpul Holocaustului. La scurt timp după sosire, Lali a fost distribuit la Tatuatori, însărcinat să imprime numerele de identificare pe brațele colegilor prizonieri. Într-o zi, o întâlneşte pe Gita (Anna Próchniak), în timp ce îi tatua numărul de încarcerare pe braţ. Se îndrăgostesc la prima vedere şi astfel începe povestea lor curajoasă, memorabilă şi emoționantă.

TOATE EPISOADELE VOR FI DISPONIBILE PENTRU VIZIONARE ÎN EXCLUSIVITATE PE SKYSHOWTIME DIN 7 IUNIE

PAW Patrol – SEZON: 10B EPISOADE: 5

PAW Patrol este un serial de acțiune și aventură pentru preşcolari, generat pe calculator (CG), cu un grup de şase cățeluşi eroici, conduşi de Ryder, un băiețel de 10 ani, priceput la tehnologie. Având la dispoziție o combinație unică de abilități de rezolvare a problemelor, vehicule cool şi umor gestual, PAW Patrol İucrează împreună pentru a proteja comunitatea din Adventure Bay. De la Marshall, căţelul pompier, până la Chase, detectivul grupului și la Skye, care zboară cu elicopterul ei, fiecare căţeluş oferă echipei personalitate şi abilități unice, plecând de la importanţa muncii în echipă şi a spiritului civic. Cu toții poartă pe spate PupPacks speciale, care îi ajută să se ocupe de orice – de la eliberarea unor pisici până la salvarea unui tren dintr-o avalanşă de pietre! Şi oricât de mare ar fi aventura, PAW Patrol are întotdeauna timp pentru jocuri, râsete şi masaje la urechi oferite de Ryder.

EPISOADE NOI VOR FI DISPONIBILE PENTRU VIZIONARE ÎN EXCLUSIVITATE PE SKYSHOWTIME DIN 14 IUNIE

CONTINUĂRI SERIALE

Concordia – EPISOADE: 6 SEZON: 1

Concordia este oraşul viitorului: construit pe supraveghere: colectare de date – nu în scopuri nefaste de autoservire, ci pentru binele tuturor cetățenilor societății. Scopul conducătorilor săi este de a crea o societate mai liberă, mai dreaptă și mai umană. Ajunsă la cea de-a 20-a aniversare, Concordia este un succes incontestabil, dar totul se schimbă când o serie de catastrofe lovesc oraşul: prima crimă şi un hack al inteligenței artificiale impenetrabile a oraşului – compromițând însăşi baza, dar şi posibilitatea de extindere. Ancheta oraşului devine rapid o cursă contra cronometru pentru a remedia hack-ul, a rezolva crima şi a realiza extinderea, iar echipa se trezeşte în curând în fața unui secret profund tulburător care amenință să distrugă tot ce au realizat creatorii săi…Având în rolurile principale pe Ruth Bradley (Ted Lasso), Nanna Blondell (Văduva Neagră) şi Hugo Becker (Leonardo), Concordia este regizat de Barbara Eder (Barbarians) cu Frank Doelger (Game of Thrones) ca Showrunner.

NOI EPISOADE DISPONIBILE SĂPTĂMÂNAL, ÎN EXCLUSIVITATE PE SKYSHOWTIME, IAR FINALUL SEZONULUI VA FI DIFUZAT PE 6 IUNIE

FILME

Air Force One Down

Aflat la prima sa misiune la bordul Air Force One, un cadet al Serviciului Secret are parte de testul suprem atunci când teroriştii deturnează avionul, cu intenţia de a periclita semnarea unui tratat important privind energia. În timp ce sunt în joc atât viaţa preşedintelui, cât şi o criză globală, curajul şi abilităţile sale sunt împinse la limită, într-o luptă necruțătoare care ar putea schimba cursul istoriei.

DISPONIBIL PENTRU VIZIONARE ÎN EXCLUSIVITATE PE SKYSHOWTIME DIN 1 IUNIE.

Milli Vanilli

De la ascensiunea lor fulgerătoare, până la prăbuşirea în ochii publicului, acest documentar captivant prezintă circumstanţele neştiute ale cunoscutului duo pop Milli Vanilli şi scandalul din anii ’90 privind sincronizarea buzelor.

DISPONIBIL PENTRU VIZIONARE ÎN EXCLUSIVITATE PE SKYSHOWTIME DIN 1 IUNIE

Încă două lozuri

Sile, Dinel și Pompiliu reuşesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro pe care le stochează pe un stick USB. Dinel reuşeşte performanţa de a pierde stickul foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui.

DISPONIBIL PENTRU VIZIONARE ÎN EXCLUSIVITATE PE SKYSHOWTIME DIN 7 IUNIE.

Trolls Band Together

După două filme despre prietenie adevărată şi flirturi neincetate, Poppy şi Branch sunt, în sfårşit, oficial un cuplu (#broppy)! Pe măsură ce devin mai apropiați, Poppy descoperă că Branch are un trecut ascuns. Pe vremuri, a făcut parte din trupa ei preferată de băieți, BroZone, împreună cu cei patru frați ai săi: Floyd, John Dory, Spruce şi Clay. BroZone s-a desfiinţat pe când Branch era încă mic, la fel ca şi familia sa, iar Branch nu şi-a revăzut fraţii de atunci. Dar când Floyd, fratele lui Branch, este răpit pentru talentele sale muzicale de către un cuplu de răufăcători, Velvet şi Furnir, Branch şi Poppy pornesc într-o călătorie sfâşietoare şi emoționantă pentru a-i reuni pe ceilalți frați şi pentru a-l salva pe Floyd de la o soartă mai rea decât anonimatul în lumea culturii pop.

DISPONIBIL PENTRU VIZIONARE ÎN EXCLUSIVITATE PE SKYSHOWTIME DIN 14 IUNIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.