ViewSonic obține validarea SBTi pentru emisii Net-Zero până în 2050

0
161
Ascultă acest articol


ViewSonic Corp., un furnizor global de soluții vizuale, a anunțat că obiectivele sale ambițioase de a obține emisii nete de gaze cu efect de seră (GES) zero până în 2050 au fost validate de inițiativa Science Based Targets (SBTi). Această etapă subliniază angajamentul ViewSonic față de sustenabilitatea mediului și rolul său proactiv în combaterea schimbărilor climatice.

Obiectiv pe termen scurt pentru acțiuni în domeniul climei

ViewSonic s-a angajat să își reducă semnificativ amprenta de carbon, vizând o reducere cu 42% a emisiilor absolute de gaze cu efect de seră din domeniul de aplicare 1 și 2 până în 2030, de la un nivel de referință din 2021. Compania își propune să reducă cu 42%, în același interval de timp, emisiile de GES Scope 3 provenite din bunurile și serviciile achiziționate și din utilizarea produselor vândute. Aceste obiective se aliniază la criteriile stricte ale SBTi de a menține creșterea temperaturii globale la 1,5°C peste nivelurile preindustriale, în concordanță cu cel mai ambițios obiectiv al Acordului de la Paris.

Viziunea pe termen lung pentru Net-Zero

În vederea atingerii unor obiective de mediu, ViewSonic își propune să obțină emisii nete de gaze cu efect de seră zero în întregul său lanț valoric până în 2050. Acest angajament pe termen lung face parte din strategia ViewSonic de integrare a sustenabilității în toate aspectele operațiunilor sale și în etica de afaceri.

„Primirea validării SBTi pentru obiectivele noastre de reducere a emisiilor de GES este o dovadă a dedicării noastre pentru crearea unui viitor mai durabil”, a declarat James Chu, CEO al ViewSonic. „În calitate de lider în domeniul tehnologiei, considerăm că este responsabilitatea noastră să dăm un exemplu în tranziția către o economie cu emisii reduse de carbon. Aceste obiective validate nu numai că reflectă angajamentul nostru, dar stabilesc, de asemenea, o cale clară și bazată pe știință pentru strategia noastră de acțiune climatică.”

Soluții inovatoare și durabile

Angajamentul față de durabilitate este susținut și de certificarea ISO 14064, care confirmă abordarea riguroasă a reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră. ViewSonic excelează în crearea de produse eficiente din punct de vedere energetic, evidențiate de display-urile interactive și display-urile comerciale ViewBoard, certificate EPEAT Silver, și de monitoarele recunoscute ENERGY STAR Most Efficient 2024. ViewSonic este lider în domeniul inovațiilor ecologice cu proiectoare LED și laser fără lampă, care nu conțin mercur și reduc semnificativ impactul asupra mediului. Pentru mai multe informații despre eforturile și angajamentele ViewSonic, vizitați inițiativele noastre ESG la pagina web ESG a ViewSonic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.