3 Body Problem se întoarce la Netflix cu episoade noi

Create, produse și scrise de David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo

0
378
Ascultă acest articol


Ieri, în timpul prezentării Netflix Upfront, Bela Bajaria, Chief Content Officer, a anunțat că faimoasa și apreciata serie 3 Body Problem va duce povestea mai departe cu noi episoade.

Continuarea va fi creată, produsă și scrisă de același trio: David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo.

CITATE:

  • David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo: „Suntem extrem de încântați că putem duce această poveste până la finalul mult așteptat. Încă din momentul în care am citit ultima pagina a magnificei trilogii scrise de Cixin Liu, am sperat că vom avea șansa să aducem audiența aproape de sfârșitul universului alături de noi. Prin urmare, iată-ne!”
  • Peter Friedlander, Vice President, Scripted Series (US & Canada), Netflix: „Seria 3 Body Problem, adusă la viață de Benioff, Weiss și Woo, va atinge un succes nemaivăzut grație felului complex în care explorează această călătorie uluitoare. Ei au o viziune extraordinară ca povestitori, ajutați de echipa pe care o formează – și noi, întocmai precum fanii, abia așteptăm să vedem ce au pregătit.”

Seria 3 Body Problem, bazată pe trilogia bestseller cu același nume, a debutat pe Netflix pe 21 martie 2024 și a primit numeroase laude din partea criticilor. Aceștia au numit-o „un thriller inteligent și captivant”, „o adevărată realizare, spre deosebire de alte seriale din televiziune” și „un masterclass absolut marca David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo… ferm, creativ, imaginativ și unic.”

 

Impactul seriei:

David Benioff și D.B. Weiss, câștigători ai Premiului Emmy, și-au reînnoit contractele cu Netflix pentru a scrie, produce și regiza alte noi seriale și filme. Pe lângă 3 Body Problem, ei lucrează în prezent la serialul recent anunțat, Death by Lightning.

Alexander Woo, nominalizat și el la Premiul Emmy, are un contract în derulare cu Netflix și se va întoarce pentru a crea, scrie și produce continuarea poveștii 3 Body Problem.

Printre ceilalți producători executivi se numără Rian Johnson, Ram Bergman și Nena Rodrigue pentru T-Street. Qi Lin, regretatul fost președinte al Yoozoo Group, și Jilong Zhao, CEO The Three-Body Universe, sunt producători executivi, alături de Xiaosong Gao și Lauren Ma. Brad Pitt, Jeremy Kleiner și Dede Gardner de la Plan B Entertainment sunt producători executivi. Rosamund Pike și Robie Uniacke sunt producători executivi pentru Primitive Streak.

Restul detaliilor vor fi dezvăluite ulterior, inclusiv numărul sezoanelor și al episoadelor noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.