Concurs: Câştigă o invitație de 2 persoane la orice film rulează la Cineplexx

29
529
Ascultă acest articol


Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. SĂPTĂMÂNA 13 – 16 mai 2024: o invitație de două persoane la film orice film rulează în perioada 20 – 23 mai.

Câștigător: Alina Ene

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail, filmul pe care vreți să-l vedeți și locația și să ne spuneți:

LA CE CINEMATOGRAF SUNT DISPONIBILE INVITAȚIILE ACESTUI CONCURS?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș și se folosesc pe loc. Invitațiile sunt valabile la filmul ales de către câștigător, care rulează în perioada menționată (timp de o săptămână).

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și e disponibilă la filmul ales de către câștigător care rulează în perioada menționată la Cineplexx unde aveți și programul proiecțiilor în cele 4 locații. Perioada de valabilitate a invitațiilor este de o săptămână.

Atenție ! Regulament:

 1. Respectați regulile de siguranță impuse de cinematograf.
 2. O singură participare/comentariu per persoană/mail.
 3. Invitațiile sunt disponibile doar la filmul ales de câștigător, cu excepția avanpremierelor și la sălile VIP.
 4. În cazul proiecțiilor 3D, costurile ochelarilor vor fi suportate de către căștigători.
 5. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe.

Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

29 COMENTARII

 1. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Titan București.

 2. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Titan București.

 3. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Titan București

 4. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Baneasa București.

 5. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Baneasa București.

 6. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Baneasa București.

 7. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx titan București.

 8. INVITAȚIILE SUNT VALABILE LA CINEMATOGRAFELE CINEPLEXX BĂNEASA SI TITAN DIN BUCUREȘTI ȘI TÂRGU MUREȘ ȘI SIBIU ȘI SATU MARE.DORESC SA VIZIONEZ FILMUL PLANETA MAIMUTELOR.NOUL REGAT.

 9. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx titan București.

 10. INVITAȚIILEVALABILE LA CINEMATOGRAFELE CINEPLEXX BĂNEASA SI TITAN DIN BUCUREȘTI ȘI TÂRGU MUREȘ ȘI SIBIU ȘI SATU MARE.DORESC SA VIZIONEZ FILMUL PLANETA MAIMUTELOR.NOUL REGAT.LA CINNEPLEX DIN BĂNEASA DIN BUCUREȘTI.

 11. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Titan București.

 12. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Pisicutele la muzeu la Cineplexx Titan București.

 13. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Titan București.

 14. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Titan București.

 15. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Titan București.

 16. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Baneasa București.

 17. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș

  Planeta maimuțelor: Noul regat, Cineplexx Titan

 18. Cineplexx Titan și Băneasa, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să văd filmul Cascadorul la Cineplexx Titan.

 19. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Planeta Maimutelor: Noul Regat”, pe 23 Mai, ora 19:00, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 20. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Planeta Maimutelor: Noul Regat”, pe 23 Mai, ora 19:00, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 21. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  Planeta maimuțelor la Cineplexx Titan

 22. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  Dorim sa mergem la filmul Planeta maimutelor: Noul regat la Cineplexx Titan București.

 23. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Cascadorul la Cineplexx Titan

 24. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Cascadorul la Cineplexx Titan

 25. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Cascadorul la Cineplexx Titan

 26. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Cascadorul la Cineplexx Titan

 27. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizioneze filmul Cascadorul la Cineplexx Titan

 28. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Garfield la Cineplexx Baneasa București.

 29. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Garfield la Cineplexx Baneasa București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.