HMD prezintă primul smartphone propriu pentru sectorul business

Human Mobile Devices (HMD) dezvăluie primul smartphone propriu pentru mediul de afaceri: HMD Pulse+ Business Edition

0
168
Ascultă acest articol


Human Mobile Devices (HMD) a anunțat astăzi modelul HMD Pulse+ Business Edition, primul dintr-o nouă gamă de smartphone-uri dedicate segmentului enterprise, precum și serviciul HMD FOTA (Firmware-Over-The-Air) pentru clienții business.

Cu posibilitatea de a repara dispozitivul acasă, cinci ani de actualizări de securitate, o garanție de trei ani și funcții de securitate dedicate segmentului enterprise, cum ar fi închiderea doar cu PIN, HMD Pulse+ Business Edition permite organizațiilor să lucreze eficient, sustenabil și sigur. Totul la un preț care nu le provoacă probleme celor din departamentul financiar.

Firmware-Over-The-Air, sau FOTA mai simplu, este acum disponibil pentru clienții din segmentul enterprise ai HMD. Aceștia vor putea gestiona și actualiza versiunile de software Android™ pe întreaga lor flotă de dispozitive de la distanță, dintr-un singur loc – ceea ce înseamnă că e mai ușor ca niciodată să le mențină sigure și la zi cu actualizările.

Actualizările sistemului de operare devin și ele mai simple ca niciodată și update-urile neașteptate de software care perturbă activitatea pe dispozitive nu vor mai reprezenta o grijă. HMD FOTA permite setarea actualizările obligatorii, programarea update-urilor în perioadele de liniște, setarea  actualizărilor ce pot fi sărite, dacă acestea nu sunt compatibile cu sistemele existente.

„Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri și răspundem frecvent la solicitările acestora. HMD Pulse+ Business Edition răspunde unor nevoi cheie ale segmentului enterprise, inclusiv eficiența, securitatea și durabilitatea, datorită caracteristicilor dispozitivului: este proiectat pentru a putea fi reparat acasă, vine cu o garanție extinsă și actualizări constante de securitate. La HMD, am dezvoltat o gamă de smartphone-uri special-concepute pentru utilizarea în mediul de afaceri, îmbunătățite prin serviciul HMD FOTA, care permite managerilor IT să controleze eficient actualizările dispozitivelor”, a comentat James Robinson, Senior Vice President for Enterprise la HMD.

HMD Pulse+ Business Edition

Combinația de caracteristici serioase pe care le aduce HMD Pulse+ Business Edition face din acest smartphone dedicat segmentului enterprise o variantă accesibilă de luat în calcul.

RIY („Repară-l singur” – „Repair it Yourself”) pentru ROI

Perioada prelungită în care dispozitivele sunt reparate și nu pot fi folosite de angajați poate afecta afacerile la nivel de ROI („Return on Investment”). HMD Pulse+ Business Edition își propune să dea uitării aceste situații. Telefonul este proiectat pentru RIY („Repară-l singur” – „Repair it Yourself”), deci e ușor de reparat acasă și ajută la normalizarea dispozitivelor reparabile. Angajații nu au nevoie de o diplomă de inginer sau de o cutie cu 100 de ustensile pentru a depana telefonul. Schimbarea unui ecran deteriorat, a unui un port de încărcare îndoit, a unui capac de pe spate zgâriat sau a unei baterii epuizate este simplă. Piesele de schimb și instrucțiunile pas cu pas pot fi găsite în „HMD Repair Hub” de pe iFixit.com

Un serviciu direct la ușă

Uneori este nevoie de un profesionist. Prin serviciul DHL Express Care, dispozitivele pot fi ridicate sau livrate direct de la sediul companiei dumneavoastră. Preluările pot fi programate direct de către angajați, iar curierii DHL vor prelua dispozitivele și le vor trimite la reparat.

Confortul siguranței în orice business

Menținerea securității este o prioritate pentru orice business. Iar HMD Pulse+ Business Edition garantează această siguranță cu o gamă de funcții de securitate gândite special pentru segmentul enterprise, inclusiv blocarea rețelei, oprirea numai cu PIN și criptarea pin pad-ului. Pentru un control mai mare asupra modului în care dispozitivul este accesat, poate fi dezactivată autentificarea biometrică în timpul configurării inițiale. Folderele securizate și modul „mascat” („disguised mode”) aduc și ele un plus de securitate.

La toate acestea se adaugă faptul că datele sunt stocate în Europa. Stocarea și procesarea datelor clienților colectate de la diversele variante de dispozitive la nivel global se realizează centralizat pe o platformă Google Cloud care se află în Uniunea Europeană, în conformitate cu cerințele GDPR.

Și, bineînțeles, așa cum v-ați aștepta de la un dispozitiv HMD dedicat sectorului de business, vine cu certificarea „Android Enterprise Recommended”.

Disponibilitate

HMD Pulse+ Business Edition este disponibil de astăzi în culoarea Midnight Blue.

Instrumentul HMD FOTA este disponibil începând de astăzi.

Specificațiile HMD Pulse+ Business Edition

Dimensiuni: 163,19 x 75,02 x 8,45 mm | 187g
Ecran: 6,56-ini HD+, 90 Hz
RAM: 6 GB
Spațiu de stocare: 128 GB
Baterie: 5000 mAh
Cameră spate: 50 MP
Cameră față: 8 MP
Culoare: Midnight Blue

TM și © 2024 HMD Global. Toate drepturile rezervate. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oferta poate varia. Verificați disponibilitatea la nivel local. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produs furnizate pot fi modificate fără notificare prealabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.