Glovo și Spotify, parteneriat pentru a oferi serviciul Spotify Premium utilizatorilor Glovo

1
203
Ascultă acest articol


Glovo, una dintre cele mai importante aplicații multi-categorie din lume, a anunțat o nouă colaborare cu Spotify, cel mai popular serviciu de streaming audio, pentru a oferi serviciul Spotify Premium utilizatorilor actuali și noi Glovo Prime.

În cadrul acestui parteneriat, utilizatorilor eligibili Glovo li se va oferi o perioadă gratuită de două luni de utilizare a Spotify Premium*. În plus, utilizatorii care se înscriu la Glovo Prime pentru prima dată vor fi eligibili să se bucure de un abonament gratuit Spotify Premium de patru luni. Oferta va fi disponibilă pentru toți utilizatorii Glovo Prime care nu au fost încă abonați Spotify Premium.

Utilizatorii vor fi contactați prin e-mail** pentru a primi mai multe informații despre cum să valorifice oferta, cu un link către pagina Spotify, unde cei care sunt eligibili se pot înscrie pentru perioada de încercare gratuită. Dacă utilizatorul este eligibil, va debloca perioada de probă gratuită.

Glovo Prime este programul de abonament destinat clienților Glovo, care le permite acestora să plaseze comenzi cu livrări gratuite nelimitate, beneficiind de promoții exclusive pentru produsele alimentare, de la restaurantele și supermarketurile din aplicație. Colaborarea dintre Glovo și Spotify sporește beneficiile pentru noii membri Glovo Prime, care în timpul perioadei de încercare Spotify Premium (se aplică condițiile)* vor putea să asculte, fără reclame, catalogul de muzică Spotify de peste 100 de milioane de melodii. Pe Spotify, utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de 5 milioane de titluri de podcast și de 375.000 de cărți audio.

CONDIȚII REGULAMENT

* Se reînnoiește automat după perioada de probă, dacă nu este anulat. Anulați oricând. Taxa de abonament lunară se aplică după. Se aplică termeni și condiții. Disponibil numai utilizatorilor eligibili Glovo care primesc un link unic pentru a accesa oferta și care nu au încercat deja Premium.

** Numai utilizatorii care au acceptat să fie contactați în scopuri de marketing vor primi un e-mail.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.