Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (3 septembrie – 10 septembrie)

0
2989
Ascultă acest articol


Noutatile saptamanii pe Blu-ray si DVD (3 septembrie – 10 septembrie).

Titlul original:  Scooby-Doo Camp Scare!

Titlul romanesc: Scooby – Doo si Cosmarul din Tabara de Vara!

Distributie: Frank Welker, Mindy Cohn, Grey DeLisle

Gen: Animatie

An de productie: 2010

Pret recomandat: 34.9 RON

Shaggy, Freddy, Daphne si Velma, alaturi de simpaticul catel Scooby-Doo nu se pot odihni nici macar atunci cand sunt in vacanta. Plecati cu totii in tabara de vara, acestia vor trece printr-o serie de experiente dintre cele mai ciudate. Aproape toate personajele din povestile spuse in jurul focului de tabara prind rand pe rand viata ingrozindu-i pe cei din jur. Dar cei cinci nu se lasa speriati atat de usor si incep sa adune cat mai multe indicii pentru a descoperi misterul. Distreaza-te alaturi de prietenii din echipa Mistery Inc. si ia parte la aventuri palpitante, in lungmetrajul de animatie Scooby-Doo si Cosmarul din Tabara de Vara!

Titlul original: School’s Out for Tom&Jerry

Titlul romanesc: Tom si Jerry: Scoala s-a terminat!

Gen: Animatie

Pret recomandat: 34.9 RON

Tom si Jerry se distreaza pe cinste in sase noi episoade! Ultimul sunet al clopotelului anunta incheierea cursurilor dand startul mult asteptatei vacante de vara, iar Tom si Jerry sunt foarte constiinciosi atunci cand vine vorba de distractie. Dar fie ca sunt in clasa sau in curtea scolii, se pare ca motanul Tom nu a inteles nici pana acum ca nu are nici cele mai mici sanse sa puna mana pe simpaticul soricel. Urmaririle spectaculoase si atmosfera relaxanta a vacantei de vara ii vor incanta cu siguranta pe cei mici!

Titlul original:  Rush Hour

Titlul romanesc: Ora de varf

Regie: Brett Ratner

Distributie: Jackie Chan, Chris Tucker, Tom Wilkinson, Ken Leung

Gen: Comedie

An de productie: 1998

Pret recomandat DVD: 34.9 RON

Pret recomandat Blu-ray: 79.9 RON

Jackie Chan si Chris Tucker fac un duo formidabil in Ora de varf/Rush Hour, o comedie care a facut senzatie de-a lungul anilor. Jackie Chan, un adevarat maestru in arte martiale, este un inspector din Hong Kong care va incerca alaturi de vorbaretul Chris Tucker sa o salveze pe fiica consulului Han Solon, rapita de niste mafioti. Desi par ca nu se suporta reciproc, cei doi detectivi vor trece cu mult umor peste cele mai grele incercari reusind in cele din urma sa isi incheie cu bine misiunea. Prima parte dintr-o serie de trei filme de succes, Ora de varf/Rush Hour este o comedie din care nu vor lipsi scenele de actiune atat de familiare specialistului in arte martiale, Jackie Chan, sau umorul de calitate si glumele savuroase ale actorului Chris Tucker.

ProVideo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.