Noutatile saptamanii pe Blu-ray si DVD (10 septembrie – 17 septembrie).

Titlul original: Killers

Titlul romanesc: Un cuplu mortal

Regie: Robert Luketic

Distributie: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck

Gen: Actiune, Comedie

An de productie: 2010

Pret recomandat: 49.9 RON

Dupa ce a fost lasata cu ochii in soare de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) crede in dragoste la fel de mult cat crede si in Mos Craciun. Si pentru ca situatia sa devina si mai greu de suportat, Jen este fortata sa … plece in vacanta cu parintii. In luxoasa Riviera franceza il intalneste pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cat de aratos pe atat de amuzant, care in acel moment parea sa fie rezolvarea tuturor problemelor ei. Desi nimeni n-ar fi crezut, peste trei ani Spencer devine un sot exemplar si nimic nu pare sa le tulbure viata linistita din suburbie. Asta pana in ziua in care Spencer aniverseaza 30 de ani si gloantele incep sa suiere in jurul lor. La propriu.In timp ce sunt haituiti de trei ucigasi periculosi, Jen afla cu stupoare ca Spencer este de fapt un asasin platit, in slujba guvernului. Conform clasicului ,,impreuna la bine si la greu’’, ea experimenteaza pe propria piele ce inseamna sa fie nevasta de James Bond si incepe chiar sa se priceapa la asta. Urmaririle periculoase devin repede un stil de viata pentru Jen si mariajul lor idilic se transforma intr-o aventura haotica memorabila.

Titlul original: The Losers

Titlul romanesc: The Losers

Regie: Sylvain White

Distributie: Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba

Gen: Thriller, Actiune

An de productie: 2010

Pret recomandat: 49.9 RON

O poveste exploziva despre tradare si razbunare, The Losers ii are in centrul actiunii pe membrii unei unitati de elita din Fortele Speciale. Trimisa in jungla boliviana intr-o misiune de cercetare, echipa formata din Clay, Jensen, Roque, Pooch si Cougar isi da seama cat de curand ca a devenit pe neasteptate tinta unei actiuni initiate din interior. Totul era opera unui individ extrem de periculos, cunoscut doar sub numele de Max. Folosindu-se abil de faptul ca acum sunt considerati morti, membrii echipei pornesc intr-o actiune riscanta sub acoperire, sperand sa isi reabiliteze numele si sa-l nimiceasca pe Max.

Titlul original:  Mars Attacks!

Titlul romanesc: Atacul martienilor!

Regie: Tim Burton

Distributie: Jack Nicholson, Glenn Close, Annette Bening, Pierce Brosnan, Danny DeVito, Sarah Jessica Parker

Gen: Actiune, Comedie, Sci-fi

An de productie: 1996

Pret recomandat Blu-ray: 79.9 RON

Oamenii si-au dorit dintodeauna sa cunoasca si alte forme de viata din spatiu. Dar ce se intampla atunci cand martienii vin sa viziteze Pamantul? Se declanseaza o comedie nebuna in care micile creaturi omoara oameni, distrug cladiri sau joaca popice cu monumente importante, iar toate astea pentru ca li se pare ditractiv. Va gasi cineva o metoda prin care sa salveze Pamantul sau invazia va lasa planeta pustie? Jack Nicholson, Glenn Glose, Annette Benning, Pierce Brosnan, Danny DeVito sau Sarah Jessica Parker vor incerca sa faca fata atacului martienilor intr-o comedie de-a dreptul trasnita.

ProVideo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.