Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (21 ianuarie – 28 ianuarie)

0
3066
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (21 ianuarie – 28 ianuarie)

Titlul original:  RED

Titlul romanesc: Greu de pensionat

Regie: Robert Schwentke

Distributie: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Karl Urban

Gen: Comedie, Actiune

An de productie: 2010

Bazata pe faimoasele benzi desenate ale lui Warren Ellis si Cully Hamner, RED (Retired Extremely Dangerous) / Greu de pensionat este o comedie exploziva, plina de actiune si suspans.Filmul prezinta povestea lui Frank (Bruce Willis), un fost spion de top, cu ceva probleme de adaptare la viata obisnuita de pensionar. Cum se pare ca stie prea multe, noua conducere CIA trimite un super asasin pe urmele lui, asa ca Frank apeleaza la membrii vechii sale echipe pentru a-si salva viata. Joe (Morgan Freeman), fostul sau sef din CIA este acum rezident al unui azil de batrani. Victoria (Helen Mirren), un personaj de elita din CIA, nu reuseste sa aiba o viata normala si e inca dornica de actiune. Iar Marvin (John Malkovich), fost asasin guvernamental caruia i s-a administrat LSD zilnic timp de 11 ani, e un personaj cel putin… excentric. Pensionarii din echipa de soc nu par a avea prea multe sanse, dar pentru ca acum sunt tintele principale ale CIA, sunt nevoiti sa isi dezgroape toate talentele pentru a supravietui. Si cum cea mai buna aparare e atacul, ei pornesc intr-o misiune incredibil de indrazneata. Dupa atatia ani in care Bruce Willis a fost greu de ucis, acum ne demonstreaza ca e… GREU DE PENSIONAT.

Titlul original:  The Sorcerer’s Apprentice

Titlul romanesc: Ucenicul Vrajitor

Regie: Jon Turteltaub

Distributie: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Monica Bellucci, Terasa Palmer

Gen: Aventura, Actiune

An de productie: 2010

Balthazar Blake (Nicholas Cage) este un maestru vrajitor, ucenic al faimosului Merlin. Cu cateva secole in urma, Blake a fost tradat chiar de cel mai bun prieten al sau iar rivalitatea dintre acesta si Maxim Horvath (Alfred Molina) continua in timp, mai ales dupa ce, dintr-o intamplare, Maxim este eliberat de vraja care il tinea captiv. Un singur om poate duce mai departe tainele magiei lui Merlin, iar acesta este tanarul Dave (Jay Baruchel), care va intra imediat sub protectia lui Balthazar, acesta incercand sa il invete tainele magiei intr-un timp foarte scurt. Desi la inceput nu se arata foarte interesat de aceste lucruri, Dave isi da in curand seama ca are destul de multe aptitudini in acest sens, iar totul se transforma cat de repede nu doar in pasiune, dar si in dorinta de a salva omenirea de fortele intunericului. Pregatit sa infrunte fortele malefice, Dave il va ajuta pe Blake sa readuca lucrurile pe fagasul normal.

Titlul original:  Stone

Titlul romanesc: Stone

Regie: John Curran

Distributie: Roberto DeNiro, Edward Norton, Milla Jovovich

Gen: Thriller, Drama

An de productie: 2010

Stone (Edward Norton), un piroman condamnat la inchisoare este hotarat sa faca orice pentru a obtine eliberarea conditionata. Dar pentru asta are nevoie de aprobarea ofiterului supraveghetor, adica a lui Jack Maybury (Robert DeNiro). Jack mai trebuie astfel sa rezolve un ultim caz inainte de a iesi la pensie, nestiind poate ca va fi cel mai solicitant, dar si mai inselator demers dintre toate. Stone isi va pune frumoasa sotie, Lucetta (Milla Jovovich) sa il contacteze pe Jack pentru a-l ajuta pe acesta sa obtina eliberarea. Fara sa isi dea seama, Jack intra intr-un joc periculos pus la cale chiar de diabolicul Stone impreuna cu sotia sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.