Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (04 februarie – 11 februarie)

1
2955
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (04 februarie – 11 februarie)

Titlul original: Secretariat

Titlul romanesc: Secretariat

Regie: Randall Wallace

Distributie: Diane Lane, John Malkovich, Dylan Walsh, Otto Thorwarth, James Cromwell

Gen: Familie, Istoric, Drama

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat Blu-ray: 99.9 RON

Bazat pe fapte reale, Secretariat prezinta povestea detinatoarei calului de curse  care a castigat competitia Tripla Coroana din 1973. Penny Chenery (Diane Lane) accepta provocarea de a repune pe picioare herghelia din Virginia, ramasa oarecum in paragina dupa imbolnavirea tatalui ei. In ciuda lipsei de cunostinte in ceea ce priveste crestearea cailor si a curselor, Penny, dedicata mai mult vietii de familie va deveni cat de repede un nume in aceasta industrie. Ajutata de Lucien Laurin (John Malkovich), un antrenor cu experienta, Chenery reuseste repede sa se impuna intr-un sport dominat mai degraba de barbati. Calul pe care il detine, Secretariat, alaturi de celebrul jocheu Ronnie Turcotte (Otto Thorwarth) va deveni o legenda, reusind dupa 25 ani de ani sa castige cursa Tripla Coroana.

Titlul original: Admiral

Titlul romanesc: Amiralul

Regie: Andrey Kravchuk

Distributie: Konstantin Khabenskiy, Elizaveta Boyarskaya, Sergey Bezrukov

Gen: Drama, Istoric, Razboi

An de productie: 2008

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

O drama istorica tulburatoare, Amiralul surprinde evenimentele din timpul Razboiului Civil din Rusia. Pe langa realitatea cumplita a unor vremuri cutremuratoare, pelicula prezinta viata amiralului Kolchak (Konstantin Khabenskiy). Surprins pe mare de vestea inceperii Revolutiei, acesta accepta, odata reintors pe uscat sa conduca armata simpatizantilor taristi impotriva comunistilor pe frontul de vest. Insa dincolo de viata cazona de militar, acesta traieste o poveste frumoasa de dragoste cu sotia unui ofiter aflat in subordinea sa.

Titlul original: Minnie’s Masquerade

Titlul romanesc: Clubul lui Mickey Mouse: Balul mascat al lui Minnie

Pret recomandat DVD: 39.9 RON

Fii oricine vrei tu sa fii! Impartaseste distractia si entuziasmul de a te costuma impreuna cu Minnie, Daisy si restul gastii din Club! Esti invitat la Balul mascat al lui Minnie, o petrecere  unde toata lumea castiga un premiu! Ajuta-i pe Minnie si Mickey sa faca ultimele retusuri la coroanele regale, sa caute pantoful lipsa al lui Sir Goofsalot si multe altele. Episoade: Balul mascat al lui Minnie, La multi ani, Toodles!, Petrecerea in pijamale a lui Minnie, Formidabilele.

1 COMENTARIU

  1. buna ziua! M-ar interesa foarte mult sa achizitionez dvd-ul Amiralul, cum as putea face acest lucru? multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.