Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (22 aprilie – 29 aprilie)

0
3480
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (22 aprilie – 29 aprilie):

Titlul original: Life As We Know It

Titlul romanesc: Viata, asa cum e ea

Regie: Greg Berlanti

Distributie: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas

Gen: Comedie

An de productie: 2010

Pret recomandat: 49.9 RON

Dupa una dintre cele mai dezastruoase intalniri din vietile lor, Holly (Katherine Heigl) si Messer (Josh Duhamel) raman cu un singur lucru in comun: dispretul unul pentru celalalt, dar si iubirea pentru fina lor, Sophie. Fiica celor mai buni prieteni ai lor le va schimba pe nesimtite viata, mai ales in momentul in care, dupa un accident de masina, cei doi vor ramane singurii parinti pe care aceasta ii va cunoaste. Astfel, deveniti parinti peste noapte, acestia se vad nevoiti sa lase animozitatile deoparte si sa invete sa aiba grija de cea mica cat mai bine cu putinta. Incercand sa isi continuie vietile ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ocupandu-se de propriile cariere, dar si de viata personala a fiecaruia, cei doi trebuie sa faca fata si traiului sub acelasi acoperis. Dar e posibil ca viata sa devina mai frumoasa decat s-ar fi asteptat!


Titlul original: Flash Forward

Titlul romanesc: Flash Forward: Amintiri din viitor

Regie: Brannon Braga, David S. Goyer

Distributie: Courtney B. Vance, Joseph Fiennes, Jack Davenport

Gen: Serial TV

An de productie: 2009/2010

Pret recomandat: 149.9 RON

Cum ar fi ca un eveniment neobisnuit sa le dea posibilitatea tuturor locuitorilor planetei sa isi cunoasca propriul viitor? Intr-o zi aparent obisnuita, timp de 2 minute toata lumea a avut ocazia nemaiintalnita sa vada ce se va intampla peste 6 luni. Insa, acest lucru a creat un haos de neimaginat iar guvernantii incearca sa afle ce s-a intamplat cu adevarat si ce sau cine a produs neobisnuitul fenomen. David S. Goyer (Batman Begins, The Dark Night) si Brannon Braga (24, Star Trek: Enterprise) au adaptat cu succes romanul revolutionar al lui Robert J. Sawyer intr-un serial vizonar.


Titlul original: Inside Job

Titlul romanesc: Inside Job: Adevarul despre criza

Regie: Charles Ferguson

Distributie: Matt Damon, Daniel Alpert, William Ackman

Gen: Documentar

An de productie: 2010

Pret recomandat: 59.9 RON

Inside Job: Adevarul despre criza ofera, prin vocea lui Matt Damon, cea mai cuprinzatoare analiza a crizei financiare globale inceputa in 2008. Cauzand pagube devastatoare in America si producand un adevarat colaps in economia mondiala, efectele crizei, care inca se resimt, sunt portretizate realist dintr-o perspectiva multipla. Interviurile cu oameni cheie din politica sau din domeniul financiar bancar sunt astfel un prim pas in cautarea unui raspuns, intr-un documentar de exceptie.


Titlul original: The Big Bang Theory Season 3

Titlul romanesc: Teoria Big Bang Sezonul 3

Regie: Mark Cendrowski, Peter Chakos

Distributie: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg

Gen: Serial TV

An de productie: 2007

Pret recomandat: 49.9 RON

Povestea amuzanta a celor doi fizicieni Leonard si Sheldon continua si in cel de-al treilea sezon. Atractia gravitationala a gaurilor negre, structura complexa a atomului sau legile complicate ale fizicii sunt subiecte la ordinea zilei pentru cei doi tineri, catalogati de colegi drept tocilari. Insa, atunci cand pe palierul lor se muta o tanara extrem de atragatoare, viata celor doi devine din ce in ce mai interesanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.