Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (17 iunie – 24 iunie)

Titlul original: Drive Angry

Titlul românesc: Drive Angry: Iadul se dezlănţuie

Regie: Patrick Lussier

Distribuţie: Nicolas Cage, Amber Heard, Katy Mixon, Billy Burke, David Morse, William Fichtner

Gen: Acţiune, Thriller

An de producţie: 2011

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Preţ recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

În Drive Angry: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a râpit nepoata. El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care, asemenea lui, este în căutarea mântuirii. Împreună, cei doi încearcă să dea de urma conducătorului demonic al sectei (Billy Burke) şi în acelasi timp să supravieţuiască atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să îl aducă pe Milton din nou în Iad. Pornind într-o cursă agonizantă împotriva timpului, bărbatul are la dispoziţie 3 zile pentru a razbuna moartea fiicei sale şi a opri secta din a-şi duce la capât planurile odioase.

Titlul original: Season of the Witch

Titlul românesc: Anotimpul Vrajitoarei

Regie: Dominic Sena

Distribuţie: Nicolas Cage, Ron Perlman, Claire Foy

Gen: Acţiune, Aventură, Fantastic

An de producţie: 2011

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

În vremuri de mult uitate, într-un ţinut devastat de războaie, ultimii Cruciaţi se întorc acasă, pentru a-şi regăsi pământurile pustiite de ciumă. Cardinalul (Christopher Lee – Lord of the Rings) e convins că groaznica molimă este un blestem al iadului, adus asupra oamenilor de către vrăjitoarea cea neagră. Ea vede slăbiciunile ascunse adânc în inimile tuturor. Şi ceea ce vede, foloseste împotriva lor. Behmen (Nicolas Cage – National Tresure, Knowing, Ghost Rider), un erou al cruciadelor, împreună cu Felson (Ron Perlman – Hellboy), tovarăşul său de arme, sunt aleşi să o ducă pe strania femeie la o mănăstire izolată, unde calugării, printr-un străvechi ritual, vor îndepărta blestemul. Alături de un escroc, un tânăr aspirant la rangul de cavaler, un războinic încrâncenat rămas fără familie şi un preot naiv, Behmen şi Felson pornesc într-o călatorie înţesată de pericole. Abilităţile şi curajul le sunt puse la grele încercări, pe măsură ce descoperă secretul întunecat al fetei şi realizează că se luptă cu o forţă terifiantă, care are puterea de a determina soarta lumii. O forţă condusă de întuneric, aflată în slujba morţii şi a distrugerii. Şi pentru a salva omenirea, aceşti războinici trebuie să treacă prin iad. Realizat de o echipă cu un palmares impresionant, regizorul Dominic Sena (Gone in Sixty Seconds, Swordfish), producătorul Charles Roven (The Dark Knight, Get Smart) şi cei mai buni specialisti în efecte speciale (Fast & Furious; Vantage Point; X-Men), Anotimpul vrăjitoarei este un thriller supranatural de proporţii epice.

Titlul original: Just Go With It

Titlul românesc: Nevastă de Împrumut

Regie: Dennis Dugan

Distribuţie: Jennifer Aniston, Adam Sandler, Nicole Kidman, Brooklyn Decker, Bailee Madison

Gen: Comedie, Romantic

An de producţie: 2011

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Preţ recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

Danny (Adam Sandler) este un chirurg plastician renumit care aplică în viaţa personală o strategie mai puţin obişnuită pentru a avea succes în dragoste. Prefăcându-se căsătorit, însă persecutat de aşa zisa nevastă, se pare că acesta reuşeşte să atragă atenţia femeilor mult mai uşor. Lucrurile se complică atunci când Danny se îndrăgosteşte cu adevărat, iar descoperirea falsei verighete o face pe noua sa cucerire să vrea să afle mai multe despre familia sa. Astfel, Danny se vede în situaţia de a căuta o nevastă de împrumut pe care o gaseşte mai repede decât se aştepta, în prietena şi asistenta sa, Katherine (Jennifer Aniston). Urmăriţi un cuplu dinamic şi cuceritor în comedia Nevastă de Împrumut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.