Premierele din cinema de pe 5 aprilie

Ce vedem în luna aprilie la cinema?

0
447
Ascultă acest articol


Luna aprilie începe să semene cu un sezon de încălzire de blockbusters, în care în același timp au loc să strălucească și producții mai mici locale sau europene. Cu precădere, mijlocul lunii se anunță a fi cel mai aglomerat cu premiere de filme. Prin urmare, pică bine câte o listă săptămânală cu premierele cinematografice.

Iată mai jos ce poți vedea din 5 aprilie în cinematografe. Găsește trailer pentru fiecare film în link-ul introdus chiar în titlul acestuia!

Big Trip 2 / Aventură în natură 2 (A.G.) – Animație
Ce este? – Un film animat cu animale din sălbăticie.
Regie: Natalya Nilova, Vasiliy Rovenskiy
Distribuție:Bernard Jacobsen, Stephen Thomas Ochsner
Synopsis: „Doi prieteni, ursul Patrick și iepurele Oscar, ajung din greșeală să aibă grijă de un pui de grizzly. Împreună cu alți doi prieteni, un urs panda și o barză, ei pornesc într-o aventură pentru a duce puiul la cei care trebuie să-i fie de fapt mamă și tată.
Distribuitor: Ro Image 2000

Monkey Man / Omul-Maimuță (I.M.18) – Acțiune, Thriller
Ce este? – Debutul regizoral al lui Dev Patel, considerat de cinefili un John Wick indian.
Regie: Dev Patel
Distribuție: Dev Patel, Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala
Synopsis: „Omul-maimuță spune povestea lui Kid (Dev Patel), un tânăr anonim care trăiește cu greu într-un club de lupte clandestin unde, noapte de noapte, purtând o mască de gorilă, este bătut până la sânge de luptători mai populari pentru bani.
După ani de furie reprimată, Kid descoperă o modalitate de a se infiltra în enclava elitei sinistre a orașului. Pe măsură ce traumele copilăriei sale dau în clocot, mâinile sale cu cicatrici misterioase declanșează o campanie explozivă de răzbunare pentru a regla conturile cu cei care i-au luat totul.”
Distribuitor: Ro Image 2000

Une année difficile / Un an dificil (A.P.12) – Comedie
Ce este? – O comedie franțuzească savuroasă plasată în lumea supraconsumului, a supraîndatorării și a crizei climatice de la autorii „Intouchables”.
Regie: Olivier Nakache, Éric Toledano
Distribuție: Mathieu Amalric, Jonathan Cohen, Pio Marmaï, Noémie Merlant
Synopsis: „Albert și Bruno, doi cheltuitori compulsivi și îngropați în datorii, apelează la lucrătorii comunitari pentru a-și face ordine în viață. Astfel, cei doi întâlnesc un grup de tineri activiști de mediu și, ademeniți de berea și chipsurile gratuite mai degrabă decât de idealurile acestora, Albert și Bruno se alătură mișcării fără prea multă convingere.
Distribuitor: Independența Film

The First Omen / Întâia Profeție (N15) – Horror
Ce este? – Prequel pentru seria horror The Omen
Regie: Arkasha Stevenson
Distribuție: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli
Synopsis: „Când o tânără americană este trimisă la Roma pentru a începe o viață de slujire a bisericii, ea se confruntă cu o parte întunecată care o face să-și pună la îndoială propria credință și descoperă o conspirație terifiantă care plănuiește să dea naștere răului întrupat.”
Distribuitor: Forum Film România Forum Film România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.