Killing Season – John Travolta și Robert De Niro

0
1481
Ascultă acest articol


Millennium Films și Corsan Pictures au anunțat un nou proiect denumit Killing Season, al cărui filmări vor începe din luna ianuarie. Acest proiect de acțiune este scris de Evan Daugherty (Snow White and the Huntsman) și a fost denumit inițial Shrapnel. Rolurile principale vor fi ocupate de Robert De Niro și John Travolta. Detaliile vin împreună cu un fel de poster promoțional al filmului.

Killing Season este un film de acțiune ce va fi regizat de Mark Steven Johnson (Ghost Rider, Daredevil), ce are loc în munții Appalachian și este despre un veteran al armatei americane (De Niro) care s-a retras la o cabană din pădure. Atunci când un turist european (Travolta), apare în scenă, între cei doi se leagă o prietenie dificilă pentru că europeanul este un soldat sârb cu gânduri răzbunătoare. Între ei pornește un război ce decurge de-alungul Americii prin cele mai uitate de lume peinsaje.

“It’s thrilling, imaginative, unexpected and dominated by two extraordinary characters on a collision course,”

spune Paul Breuls de la Corsan.

“We’re excited to be co-financing and co-producing this film with Corsan, and to be working again with Robert De Niro and John Travolta,”

spune Avi Lerner de la Nu Image/Millennium.

  “We’ve never seen these two great actors on screen together before, and we’re excited to see what comes of the combination.”

“I’ve loved this project from the moment I read Evan Daughterty’s remarkable script,”

mai adaugă Breuls.

FirstShowing

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.