Loredana, Horia Brenciu și Pavel Bartos vor da viață simpaticelor personaje din Happy Feet 2 3D: Mumble dansează din nou, din 6 ianuarie, pe marile ecrane din toată țara. Interpretările vedetelor din echipa Vocea României sunt susținute de celebrii Wilmark, Ioana Ginghina, Valentin Teodosiu și Cosmin Selesi, care vor asigura un spectacol pe cinste fanilor spectaculoasei animații.

Dacă versiunea originală a noului Happy Feet 2 3D: Mumble dansează din nou aduce în rolurile principale nume de top ale Hollywood-ului, precum: Brad Pitt, Pink, Robin Williams, Matt Damon și Sofia Vergara și in versiunea în limba română a filmului rolurile lor ajung pe mâini bune. Pavel Bartos interpretează personajul lui Brad Pitt, Brenciu pe cel lui Robin Williams, iar Pink este dublată de inegalabila Loredana.

Partea a doua a animației premiată cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica și pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore  – Pink) și prietenii lor, îndrăgiții Ramon și Lovelace (Robin Williams).

Mumble și Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care încearcă neîncetat să-și găsească abilitățile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă, pericole negândite amenință specia lor și toți trebuie să se unească  și să danseze pentru a se salva.

Filmul distribuit în toate cinematografele din țară de MediaPro Distribuition, Happy Feet 2 3DMumble dansează din nou va avea premiera din 6 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa, Odeon Cineplex Cluj  și restul cinematografelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.