Razzie Awards – Cele mai proaste filme ale anului 2011 își vor afla câștigătorii de Ziua Păcălelilor!

0
1420
Ascultă acest articol


Ne apropiem cu pași repezi de mult așteptatul eveniment al Premiilor Oscar în cadrul căruia vom afla care au fost cei mai buni actori, dar și cele mai bune filme în 2011. Dar să nu uităm că și cei mai puțin norocoși își așteaptă momentele lor de glorie. Deși anul trecut renumitul show Zmeura de Aur (Razzie Awards) a avut loc cu o zi înainte de  ceremonia Premiilor Oscar, anul acesta organizatorii au decis să anunțe producțiile care vor intra în cursa pentru « onorantul premiu »  pe 24 februarie.

 Astfel, jurnaliștii, pasionații de filme sau cei care lucrează în acestă industrie își vor putea exprima votul în voie, ceremonia fiind amânată până pe data de 1 aprilie 2012. Așa că, dragi actori fiți pe fază ! Dacă veți afla de Ziua Păcălelilor ca ați primit un premiu mai puțin dorit, s-ar putea să fie sau nu…..doar o simplă păcăleală.

În aceste condiții nu e de mirare că în 2011 nu a venit nimeni să iși ridice premiile. Să vedem dacă anul acesta cei nominalizați vor manifesta un interes ceva mai mare !

Cei de la The Hollywood Reporter au facut un top al filmelor care au înșelat așteptările, atât ale publicului, cât și ale producătorilor, cei din urmă nereușind să își recupereze banii investiți. Mai jos puteți vedea despre ce pelicule este vorba.

Dând click pe poster ve-ți afla detalii despre filme.

1.    Mars Needs Moms


2.    Sucker Punch


3.    Arthur


4.    Green Lantern


5.    Cowboys&Aliens


6.    Glee : The 3D Concert Movie


7.    Conan the Barbarian


8.    I Don’t Know How She Does It


9.    The Thing


10.    The Big Year


11.    The Rum Diary


12.    Anonymous


13.    Tower Heist


14.    Happy Feet 2


15.    New Year’s Eve

The Hollywood Reporter

Care credeți că este cel mai prost film al anului 2011?

Anca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.