Campioana și ambasadoarea circuitului de lupte MMA, Gina Carano debutează în rolul principal din Haywire: Cursa pentru supraviețuire, noul thriller de spionaj regizat de laureatul Premiilor Oscar, Steven Soderbergh. Filmul va avea premiera în cinematografele din România din 3 februarie și este distribuit de MediaPro Distribution.

 

Carano nu se aștepta să ajungă vreodată să joace rolul principal într-un asemenea film, dar cea mai mare încurajare pentru nouă actriță a fost reprezentată tocmai de calibrul echipei de filmare și al actorilor care completau distributia:

,,Steven Soderbergh m-a înconjurat cu cei mai buni profesioniști din lume, de la început până la final,”

declară ea.

“A fost alături de mine și m-a îndrumat în fiecare clipa. Cu acest rol, mi-a oferit o șansă unică în viață.”

Regizorul și-a canalizat energia pentru a o face pe debutantă să se simtă în largul ei.

,,Îmi pot imagina cât de ciudat trebuie să fie pentru un om, care nu este actor, să fie chemat la o întâlnire cu un regizor și apoi să i se propună rolul principal într-un film,”

spune Soderbergh.

,,Dar ea a fost foarte receptivă. I-am explicat că vom face filmul în așa fel încât să punem în valoare punctele ei forte, atât pe cele fizice, cât și pe cele actoricesti. Nu aveam de gând să-i cer să facă lucruri de care nu era capabilă. Și știam că trebuie să existe și altă femeie, în afară Angelinei Jolie, care să fie în stare să țină pasul cu bărbaţii,”

declară el.

Haywire: Cursa pentru supraviețuire, un action thriller exploziv în regia lui Steven Soderbergh (Traffic, seria Ocean’s, Contagion), o aduce în prim plan pe Mallory Kane, interpretată de cea mai sexy luptătoare MMA, Gina Carano. Mallory este un valoros agent secret, la care guvernul american apelează de fiecare dată când are de-a face cu o misiune imposibilă. Antrenată după cele mai înalte standarde, ea este rapidă, eficientă și cel mai important, imparțială, o armă perfectă pentru operațiunile periculoase și murdare în care este trimisă. Dar, în momentul în care Mallory decide să salveze viața unui jurnalist chinez ținut ostatic, ea devine fără să știe inamicul numărul unu al guvernului și începe să fie vânată de proprii ei colegi. După ce este hăituită, bătută crunt și aproape ucisă, agenta începe să înțeleagă că singura ei șansă de supraviețuire este să demaște planurile subversive ale guvernului său, care amenințau de fapt siguranța întregii lumi.

MediaPro Distribution prezintă pe marile ecrane Haywire: Cursa pentru supraviețuire, un action thriller senzațional cu Gina Carano, Michael Douglas, Ewan McGregor, Antonio Banderas, Bill Paxton, Channing Tatum și Michael Fassbenderîin rolurile principale, din 3 februarie în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa și alte cinematografe.

La vizionarea de presă a filmului Haywire: Cursa pentru supraviețuire au fost prezenți și sportivii români de la clubul Absoluto Fighting Center, care au făcut o demonstrație de lupte MMA la evenimentul ce a avut loc marți, 31 ianuarie la cinematograful Hollywood Multiplex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.