Pentru actorul Valentin Teodosiu viața bate filmul, pentru că atât în realitate cât și în comedia Ultimul corupt din România este căsătorit cu aceeași femeie, actrița Luminita Erga. Din 17 februarie, odată cu lansarea în cinematografe a filmului Ultimul corupt din România, Valentin Teodosiu va relua rolul de succes din Poker și de această dată sub bagheta regizorală a lui Sergiu Nicolăescu.

Despre colaborarea cu soția sa din comedia Ultimul corupt din România, Valentin Teodosiu declară că:

,,A fost foarte bine, iar domnul Nicolăescu a fost cât se poate de încântat. Luminita Erga, nevastă-mea, este o actriță deosebită și a făcut un rol plin de haz”.

De această dată personajul interpretat de Valentin Teodosiu, Claudiu Vitelaru, rămâne același senator corupt dar lipsit de influența sa de altă dată și complet îngropat în datorii. Caracter slab, este cel care se plânge de toată lumea. Claudiu îl ajută pe Titel constant, scăpându-l de dosarele penale pe care acesta le tot acumulează. Deși în aparență el se prezintă ca un om liniștit și împlinit, de fapt este măcinat de viața pe care o duce și de datoriile pe care le are.

În regia lui Sergiu Nicolaescu și după un scenariu semnat de Adrian Lustig, Ultimul corupt din România vine în continuarea comediei de succes din 2010, Poker, aducând în rolurile principale alături de Valentin Teodosiu, interpretări remarcabile de la unele dintre cele mai mari nume ale scenei românești, precum: Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Catalina Grama (Jojo), George Mihaita, Mircea Diaconu, Vasile Muraru și Nae Lazarescu.

În ton cu nota umoristică de înaltă calitate a filmului, roluri absolut delicioase fac în Ultimul Corupt din România și Vasile Muraru și Nae Lazarescu: primul devine din răspopitul Manole din prima parte, episcopul Caisie, și coordonează lucrările la un edificiu impresionant, o catedrală pentru mântuirea poporului. Al doilea îi dă viață lui Trandafir, proprietar de gogoșerie „persecutat” de autorități, este dovedit mare corupt și unic responsabil de starea proastă în care se află economia.

O producție MediaPro Pictures, Ultimul corupt din România va fi distribuit din 17 februarie de MediaPro Distribution în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Odeon Cineplex Cluj și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.