Lockout – Suspansul și simțul umorului sunt ingredientele principale

0
925
Ascultă acest articol


Începând de astăzi, 27 aprilie thrillerul Misiune pe MS One / Lockout poate fi vizionat în cinematografele din întreaga țară.

Filmul va rula la cinematografele bucureștene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, CinemaPRO, Grand Cinema Digiplex, The Light Cinema precum și în țară, la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, la Odeon Cineplex Cluj Napoca și alte cinematografe.

MS One este o închisoare experimentală unde cei mai periculoși 500 de criminali ai lumii sunt ținuți sub somn artificial. În timp ce conduce o misiune umanitară, Emilie Warnock (Maggie Grace) fiica președintelui american, ajunge aici tocmai în momentul când izbucnește o revoltă violentă și fără precedent.

Emilie și echipajul MS One sunt luați prizonieri de către deținuți, iar președintele Warnock decide să-l trimită pe agentul Snow (Guy Pearce) pe MS One cu misiunea de a o salva doar pe Emilie și pe nimeni altcineva.

Regia filmului este semnată de James Mather și Stephen St. Leger și îi aduce în distribuție pe: Guy Pearce, Maggie Grace, Peter Stormare, Joseph Gilgun, Lennie James și Vincent Regan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.