Robert Downey Jr. și Jude Law fac din nou echipă în Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor, cea mai nouă aventură a strălucitului detectiv, distribuită de ProVideo, din 2 mai, în format BLU-RAY și DVD, în toate magazinele de specialitate.

  În timp ce regizorul Guy Ritchie recreeză perfect atmosfera secolului al XIX-lea din cărțile lui Arthur Conan Doyle, acțiunea explozivă este susținută de pleiadă de super-actori din care se numără Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace sau Rachel Mcadams.

Dacă în prima parte, Holmes și Watson au avut de demonstrat că magia nu există, de această dată ei vor trebui să demonteze planul malefic al profesorului Moriarty.  Această nouă minte criminală strălucită este în libertate și nu numai că îi este egal lui Holmes ca intelect, dar capacitatea lui de a face rău, combinată cu lipsa conștiintei ar putea să îi confere un avantaj asupra renumitului detectiv. Când Prințul Încoronat al Austriei este găsit mort, probele, așa cum le-a interpretat Inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), duc spre sinucidere.  Dar Sherlock Holmes deduce că prințul a fost victima unei crime – o crimă care este doar o mică piesă dintr-un puzzle mult mai mare și mult mai monstruos, pus la cale de Profesorul Moriarty.

Filmul impresionează și printr-o serie de elemente bonus inedite, pe care le veți regăsi exclusiv în edițiile pe BLU-RAY și DVD: În mintea lui Sherlock Holmes, Robert Downey Jr. vă prezintă filmul, Uneltirile diabolice ale lui Moriarty dezlănțuie iadul și multe altele.

În plus, toți cei care vor achiziționa până pe 24 iunie DVD-ul sau BLU-RAY-ul marcat cu stiker-ul promoțional și se înscriu apoi, pe baza informațiilor solicitate pe site-ul www.provideo.ro/sherlock2, au șansa de a câștiga un LG Cinema 3D Smart Tv și un sistem Home Cinema cu 3D BLU-RAY player.

Un produs marca Warner Bros. Entertainment, distribuit de către Pro Video, Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor poate fi achiziționat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY sau DVD, la un preț recomandat de 79.90 lei și 51.90 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.