Safe – Din 11 mai pe marile ecrane din România

0
757
Ascultă acest articol


Unul dintre cei mai apreciaţi eroi de acţiune ai ultimilor ani, Jason Statham revine pe marile ecrane cu un nou film de actiune, În siguranţă, din 11 mai în premieră în cinematografele româneşti. 

 După succesul producţiilor sale anterioare (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, The Bank Job, The Expendables, Killer Elite, seriile Transporter şi Crank) Jason Statham îl interpretează acum pe Luke, un luptător de arte marţiale a cărui viaţă a luat o întorsătură tragică. Soarta îl face să o întâlneasă pe Mei (Catherine Chan), un mic geniu în matematică, care a fost răpită de Triadă din casa ei din Nanjing si  trimisă în America de către şeful organizatiei mafiote, Han Jiao (James Hong), pentru a deveni un  “calculator” uman pentru câştigurile lor ilegale. Si de acolo viaţa lui se schimbă, întâlnirea îl face să ia cea mai importantă decizie: să-şi continue coborârea în infern sau să revină la viaţă şi să lupte pentru a salva acel copil necunoscut.

Întrebat într-un interviu recent ce anume l-a atras la acest rol, Jason a declarat: ,,Laurence Bender (producătorul) mi-a spus ceva de genul – N-ai facut niciodata un rol ca asta – şi avea dreptate, de obicei eu interpretez personaje indestructibile, maşini de ucis şi nu am ocazia unor roluri mai profunde. Dintotdeauna mi-am dorit acest lucru, dar oamenii ma vad mai mult în filme de acţiune şi nu mi se oferă altfel de personaje. Şi mă bucură foarte mult să văd că lucrurile s-au mai schimbat în ultima vreme. “

Din 11 mai, MediaPro Distribution prezintă pe marile ecrane În siguranţă, în premieră la: Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Odeon Cineplex (Cluj) și la alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.