Robert Pattinson și Uma Thurman reconstituie atmosfera Parisului din secolul al XIX-lea, înțesată cu povești de dragoste interzise, jocuri politice și orgolii nemăsurate, în Bel Ami distribuită pe DVD de către Pro Video, în toate magazinele de specialitate, începând cu 30 iulie.

  O nouă adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, Bel Ami ilustrează periplul lui Georges Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere în care trăise, la opulență și luxul clasei sociale înalte franceze.

Folosindu-se de puterea sa de seducție și de inteligență ieșită din comun, Georges reușește să se transforme dintr-un tânăr sărac lipit pământului în cel mai dorit bărbat al momentului.

Într-o lume în care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu bărbații, ci soțiile și amantele lor, prin patul lui Georges se perindă cele mai frumoase, influente sau informate femei, care îi facilitează mai mult sau mai puțin conștient ascendența.

După multe episoade în care Georges își seduce și abandonează cu sânge rece victimele, tânărul ajunge să cadă pradă propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toți prietenii săi, numai un gest nebunesc îi mai poate salva de sărăcie, dar în același timp îl va costa mai scump chiar decât pierderea celei mai mari averi.

Filmul impresionează atât prin costume de epocă extraordinare și dialoguri pline de substrat, cât și printr-o distribuție de excepție din care fac parte Robert Pattinson, Uma Thurman, Christina Ricci, Kristin Scott Thomas și Colm Meaney.

O poveste epocală cu iz modern, Bel Ami este distribuit, din 30 iulie, în exclusivitate de către Pro Video și poate fi achiziționat din marile centre comerciale, magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, la un preț recomandat de 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.